Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2024 47 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Τους ηχολήπτες λυπάμαι. Τι τραβάνε κι αυτοί οι έρμοι για ένα μεροκάματο... Οι ηχολήπτες των Στόνες, έβγαλαν λεφτά, δεν κατάντησαν ζητιάνοι σα το Γκίλαν να παίζουν λίβε με το Παπακωνσταντίνου στα καημένα βούρλα 1
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 20 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Πω ρε π@$#η μου, αυτός βάλθηκε να μας ρίξει σε χειμερία νάρκη, μην πω και στα σκληρά ναρκωτικά. Πρέπει να πάρω επειγόντως μέτρα για το καλό του φόρουμ. Joe Henderson - Me, Among Others (1973) Joe Henderson - sax Larry Willis - el. piano Dave Holland - bass Jack DeJohnette - drums Arthur Jenkins - congas & percussion 1 Specs talks, Mgs walks
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Πω ρε π@$#η μου, αυτός βάλθηκε να μας ρίξει σε χειμερία νάρκη, μην πω και στα σκληρά ναρκωτικά. Πρέπει να πάρω επειγόντως μέτρα για το καλό του φόρουμ. Joe Henderson - Me, Among Others (1973) Joe Henderson - sax Larry Willis - el. piano Dave Holland - bass Jack DeJohnette - drums Arthur Jenkins - congas & percussion Ούτε σέχτα του Κουτσούμπα, να ήσανε, θες να ρίξεις το κόσμο στη πείνα και τη κακοτεχνία Παρότι πας και σε πανηγύρια, ακόμα κι εκεί ΝΤΟΥ ΠΟΥ ντουβαρ και Παπατανατσίου είσαι ρε μπαγλαμάς ΦΑΝΚ Άντε να δω τι θα παίξει ο Λόρδας και ο Πατατανατσίου ρε φιλαράκι προγκ
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 36 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Το πρώτο σοβαρό κομμάτι που πόσταρες τα τελευταία 5 χρόνια. Έχω ένα CD του από το 1996, από ένα τεύχος του "Ήχου". Κορυφαίο θα έλεγα. Αυτά που γράφει μέσα βέβαια δεν θα σ'αρέσουν. Ως κι ο Μάγκας έμαθε να ακούει, εσύ ΠΟΤΕ Samy? (ξέρω, του αγίου Που...λχερίου ανήμερα) Να ακούσουμε και μια κομματάρα από το άλμπουμ. Specs talks, Mgs walks
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 Guru Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, Σαμη Παραγκα είπε
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 Να βάλω και ολίγον Τζαζζζζζ για το Καταρρακτάκι μωρέ το κακόμοιρο. Κάποια στιγμή το πήγαν προς εστιατορίου, αλλά σε γενικές γραμμές, ήταν καλούτσικοι
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε Να βάλω και ολίγον Τζαζζζζζ για το Καταρρακτάκι μωρέ το κακόμοιρο. Κάποια στιγμή το πήγαν προς εστιατορίου, αλλά σε γενικές γραμμές, ήταν καλούτσικοι Φαντάζομαι ότι θα παίζουν απείρως πιο εμπνευσμένα τα κομμάτια των Nirvana. θα του ρίξω μια αυτιά αργότερα. Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση