Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 4 λεπτά πριν, sultan of string είπε να το πετάξεις. Πιάνει πολύ χώρο και κάνει κακό στη μέση Μπρος στον ζεστό ήχο τι'ναι ο πόνος... Specs talks, Mgs walks
sultan of string Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 6 minutes ago, Waterfall-K said: Μπρος στον ζεστό ήχο τι'ναι ο πόνος... έχε μια παγοκύστη καλού κακου
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 7 λεπτά πριν, sultan of string είπε έχε μια παγοκύστη καλού κακου Μη φοβού, είμαι εξοπλισμένος κατάλληλα... Specs talks, Mgs walks
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Σήμερα το μενού έχει βινύλια... 2 Specs talks, Mgs walks
sultan of string Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Waterfall-K said: Σήμερα το μενού έχει βινύλια... Τα έχω Επεξεργασμένο 29 Ιουλίου 2024 από sultan of string
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Έλα να σοβαρευτούμε τώρα λίγο. Μόλις τώρα, sultan of string είπε Τε έχω I know... 1 Specs talks, Mgs walks
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Βάλτε το καλό πχιοτικό Prog στη ζωή σας. Beardfish - Sunrise (2007) Rikard Sjoblom - vocals, keys, guitars David Zackrisson - guitars Robert Hansen - bass Magnus Ostgren - drums & percussion 1 Specs talks, Mgs walks
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Κι από τη Σουηδία στην Ελλάδα. Manticore's Breath - I Became A Shadow (2011) Angelos Gerakitis - vocals Takis Barbagalas - guitar Costas Pagonas - bass Costas Costopoulos - drums Specs talks, Mgs walks
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Μένουμε Ελλάδα και ακούμε το alter ego των Manticore's Breath, τους Will-O-The Wisp, και μια κομματάρα από το πρώτο τους άλμπουμ. Δυστυχώς τα δυο-τρία βίντεο που υπάρχουν από αυτό στο youtube είναι παρμένα από βινύλιο και, όπως ήταν αναμενόμενο, ακούγονται χάλια. Αλλά μην ανησυχείτε, ο Waterfall διαθέτει το άλμπουμ (που του βγήκε η Παναγία να το βρει) σε CD, και μόλις το ανέβασε στο κανάλι του στο youtube. Enjoy Will-O-The Wisp - A Sign Or A Smile (1999) Angelos Gerakitis - vocals Takis Barbagalas - guitar Dina Nassi - Hammond Kostas Pagonas - bass Nikos Manousopoulos - drums 2 Specs talks, Mgs walks
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 2 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Έλα να σοβαρευτούμε τώρα λίγο. Αυτό λέω κι εγώ. Άστον Λόρδα και τους άλλους σουρουκλεμέδες και άκου τ΄αδέλφια Asheton με τον Ιγγυ. Μάθε μπαλίτσα ντεκουρελέ της Κανήθου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση