sultan of string Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2024 2 minutes ago, trolley said: Γιατί άσχετο; Στο ίδιο άλμπουμ δεν είναι; σχετιζεται ΚΑΙ ΑΥΤΟ με τον ερωτα τον συγκεκριμενο???
trolley Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, sultan of string είπε σχετιζεται ΚΑΙ ΑΥΤΟ με τον ερωτα τον συγκεκριμενο??? Εννοείται... σε αυτή την κατάσταση και το Veteran Of Psychic Wars, ερωτικό τραγούδι μου φαινόταν... Επεξεργασμένο 8 Ιουλίου 2024 από trolley Mea Culpa
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2024 23 λεπτά πριν, trolley είπε Εκείνα τα χρόνια ήμουν ερωτευμένος με μία συμμαθήτρια και είχα ανακαλύψει το εν' λόγω άσμα το οποίο πρέπει να το άκουσα 3.000.000 φορές. Δεν θα πατήσω play γιατί είναι ενοχλητική η ανάμνησις. Πίττα; 1 InfluenSir!
sultan of string Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2024 Just now, Nestoras said: Πίττα; γύρος
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2024 11 λεπτά πριν, trolley είπε Εννοείται... σε αυτή την κατάσταση και το Veteran Of Psychic Wars, ερωτικό τραγούδι μου φαινόταν... Ααααααααααααααααααααααααχ.......τι μου θύμισες τώρα ωρέ Trolley.... Λιγο πριν πάω φανταρος, ήμουν τραγικά καψούρης με μια Ράνια. Μιλάμε για καψούρα του θανατά, δεν περιγράφεται. Σε κάποια φάση φεύγω για φαντάρος και παρουσιάζομαι Τρίπολη. Το μόνο καλό ήταν ότι εκεί τουλάχιστον θα την ξέχναγα. Πρώτη μέρα στο κέντρο λοιπόν και μπαίνω στην τουαλέτα, και τι βλέπω γραμμένο πάνω στον τοίχο με μαρκαδόρο? "Κώστας + Ράνια = " Αν είναι δυνατόν... Έκανα μια βδομάδα να συνέλθω. 1 Specs talks, Mgs walks
trolley Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2024 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Κώστας + Ράνια = Λαμημένη Γκουγκλ... όλα τα ξέρουν οι λούστηδες... Mea Culpa
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2024 Μόλις τώρα, trolley είπε Λαμημένη Γκουγκλ... όλα τα ξέρουν οι λούστηδες... Το '91 δεν υπήρχε Γκουγκλ... Specs talks, Mgs walks
trolley Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2024 Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Το '91 δεν υπήρχε Γκουγκλ... Αυτό είναι το αστείο ρε τρελέ. Τα υπόλοιπα, είπαμε... ήταν δυσάρεστα... 1 Mea Culpa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση