Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2024 16 λεπτά πριν, cos_dr είπε Ποιοι είναι αυτοί ? Δεν τους ξέρεις, είναι απ΄το χωριό... 1 Specs talks, Mgs walks
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2024 1 LEGO people live in houses made of their own flesh.
trolley Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2024 21 ώρες πριν, cos_dr είπε Εγώ είμαι της γενιάς του Jackson και της Madonna Μεγάλη ζημιά η Μαντόνα στο εν' λόγω βίντεο... η μόνη φάση της που τη γούσταρα ως γυναίκα. 1 Mea Culpa
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2024 4 λεπτά πριν, trolley είπε Λάμησέ τα....γέμε.... "Καλό γκρουπάκι" που θα'λεγε κι ένας παλιός φίλος... Specs talks, Mgs walks
trolley Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2024 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε "Καλό γκρουπάκι" που θα'λεγε κι ένας παλιός φίλος... Μου θύμησες τον έλληνα πολιτευτή που είπε "Καλά τα F-35, αλλά βγάζουν κάτι προβληματάκια". 2 Mea Culpa
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2024 23 λεπτά πριν, trolley είπε Λάμησέ τα.... Περισσότερο λαίμαι... 3 all this has happened before and will happen again
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2024 Και με τα άλλα τ' αγόρια... 3 all this has happened before and will happen again
kosthrash Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2024 Με την σημερινή βροχουλα ταιριάζει... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση