Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2024 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Αν ήξερα την τόσο μεγάλη αντιπάθεια που έχει για τους Scorpions θα πόσταρα κάθε μέρα... Περίεργο... ποτέ δεν είχα ακούσει να έχει τόσο μεγάλη απέχθεια για τους Scorpions. Και όπως είπε ο Μπάμπης ήταν της πρώτης περιόδου- της καλής. Κανείς δεν θα μπορούσε να έχει τέτοιο "μίσος" για εκείνη την περίοδο με Michael Schenker και Uli Jon Roth... Πραγματικά, stranger things 1 1 all this has happened before and will happen again
MGs Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Σαμη Παραγκα είπε Παρακληση, ψάχνω να βρω τρόπο να διαγράψω το λογαριαμό στο ΝΟΙΖ και δεν βρίσκω. Αν ημπορείς σε παρακαλώ Διέγραψε τα πάντα όλα, ΕΓΏ δεν έχω καμιά σχέση με τους Σκόρπιονς, μα με τίποτα, ούτε θέλω να μιλάω με ανθρωπους που ακούνε. Σιχαίνομαι ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΈΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟΝς Παρακαλώ ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ λογαριασμό μου Ηρέμησε βρέ και καλέσαμε απολυμαντική/αντιπαρασιτική.Κατέβα απο την καρέκλα. Επεξεργασμένο 24 Μαΐου 2024 από MGs
MGs Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2024 Με τα σκυλιά...δεν πιστεύω να εχει και με αυτά θέμα. 3
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2024 The Flower Kings - Last Minute On Earth (2001) Hasse Froberg - vocals Roine Stolt - vocals, guitars, keys Tomas Bodin - keys Jonas Reingold - basses Jaime Salazar - drums Hasse Bruniusson - percussion 1 Specs talks, Mgs walks
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2024 4 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2024 Μισό, μισώ Μπάμπης και οχτακόσια κιλά σκόρπιονς, ότι πιο απαράδεκτο 1
Shelter Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2024 Eurovision 1964 4 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση