Bassman1983 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα , είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω μερικές φωτογραφίες από την κατασκευή ενός χώρου στο υπόγειο μου για home studio που ξεκίνησα εχθές ο χώρος είναι 25 τετραγωνικα και βλεπετε το σκαριφιμα , το μωβ χρώμα είναι μπετο και τα κίτρινο παραθυρα το μαυρο γυψοσανιδα και μονοτικο χρησιμοποιήθηκε το ορυκτο naturboard που έχει και ηχομομωτικες ικανοτητες , το υψος ειναι 2.50, οτι βλέπετε με μωβ δεν εχει μονωθει ακομη ουτε το ταβάνι , δεν θέλω προφανώς 100% ηχομόνωση γιατί δεν μπορώ να την πετύχω, κυρίως θελω εναν χωρο μουσικης με οσο το δυνατων καλυτερη ακουστικη αλλα και την οποια ηχομονωση μπορω να πετύχω Επεξεργασμένο 19 Μαΐου 2024 από Bassman1983 2
Administrator Slew Rate Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2024 Administrator Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2024 Συγχαρητήρια και καλές πρόβες εύχομαι. Το έχει αναλάβει κάποιος σχετικός...; Με HVAC τι θα κάνεις; https://www.bigfootsound.com | Studio Ηχογραφήσεων | Metal, Rock, Jazz, Acoustic, Electronic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση