Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2024 Guru Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2024 1 λεπτό πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε @Μανώλης Χναράκης ναι, μόνο η φωτό του τόμαν έχει με την ευρωπαϊκού τύπου πρίζα Και του κατασκευαστή. Δες το δεύτερο link την δεύτερη φωτό από τις τέσσερις. 1
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2024 5 ώρες πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Αν και πιθανότατα στο μαγαζί να έχει το σωστό τροφοδοτικό, η φωτό που έχει βάλει είναι λάθος. Το ξέρω, φαίνεται από το φις που είναι νομίζω Αμερικανικό, οπότε η φωτό είναι προφανώς λάθος, δεν θα μπορούσε ένα Ευρωπαϊκό μαγαζί να διαθέτει αυτό το μοντέλο. Ο κωδικός όμως είναι σωστός, το "EU" στο τέλος του κωδικού έτσι κι αλλιώς σημαίνει ότι είναι για την Ευρωπαϊκή αγορά, οπότε αγοράζει άφοβα. 1 Specs talks, Mgs walks
John Goumis Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2024 18 ώρες πριν, Makis.man είπε Παιδιά χίλια ευχαριστώ . Τελικά έφταιγε η πολικότητα . Που να φανταστώ .Μέχρι τώρα νόμιζα ότι αυτές οι συνδεσμολογίες είναι fix. Τώρα ένα θεματακι που έχω είναι ένα μικρό βουητό ,πιθανόν απ'ότι διάβασα να ευθύνεται το τροφοδοτικό . Μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό ή να κοιτάξω για πιο αξιόπιστο τροφοδοτικό ( αυτό που μου προτείνατε) Το βουητό βέβαια μπορεί να μην είναι λόγω του τροφοδοτικού αλλά του πεταλιού ή της κιθάρας και να μην αλλάξει δραματικά αν πάρεις άλλο τροφοδοτικό οπότε μην πετάς τα λεφτά σου. Αν η κιθάρα της κόρης σου έχει μονοπήνιους μαγνήτες (πχ στρατοκάτερ-τελεκάστερ) και βάζεις πολύ ψηλά το gain του πεταλιού ένα hum θα το έχεις πάντα (εκτός αν πάρεις κάποιο noise gate). Να το πω απλά, αν την ώρα που παίζει η κόρη σου το βουητό δεν ακούγεται, παρά μόνο όταν απλά είναι συνδεδεμένη η κιθάρα με ενεργοποιημένο το πετάλι αλλά χωρίς να παίζεις, μην ασχοληθείς καν, είναι θέμα της κιθάρας (ή πάρε ένα noise gate αλλά θα σου βγει 3 φορές πιο ακριβό από το πετάλι).
Makis.man Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2024 OP Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2024 Πήγα και άλλαξα το τροφοδοτικό τελικά , μου έδωσαν ένα NUX 9ν 500mA και όλα εντάξει . Σας ευχαριστώ και παλι 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση