Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2024 OP Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Ξανά πίσω στον δρόμο οι γέροντες, στον φυσικό τους χώρο δηλαδή τα τελευταία 50 χρόνια, και ήδη άρχισαν να παίζουν κάποια νέα τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ. Τόπο στα γηρατειά! (γιατί τα σημερινά νιάτα είναι δια τις εμποροπανήγυρεις) Επεξεργασμένο 2 Μαΐου 2024 από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 Στις 2/5/2024 στις 3:11 ΠΜ, Waterfall-K είπε Ξανά πίσω στον δρόμο οι γέροντες, στον φυσικό τους χώρο δηλαδή τα τελευταία 50 χρόνια, και ήδη άρχισαν να παίζουν κάποια νέα τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ. Τόπο στα γηρατειά! (γιατί τα σημερινά νιάτα είναι δια τις εμποροπανήγυρεις) ζωοπανηγύρεις. (corrected) 1 InfluenSir!
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2024 OP Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2024 Δεύτερο κομμάτι από το νέο άλμπουμ που ανέβηκε μόλις τώρα. Το κόβω να γίνεται hit αυτό εδώ. 3 Specs talks, Mgs walks
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2024 15 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Το κόβω να γίνεται hit αυτό εδώ. Θα σκισει, το βλεπω να παιζεται στο repeat σε ολες τις ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ των ΚΑΠΗ μετα το αποΓεΒμΑΤΙΝΟ τηλιο. 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2024 OP Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2024 7 λεπτά πριν, Superfunk είπε Θα σκισει, το βλεπω να παιζεται στο repeat σε ολες τις ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ των ΚΑΠΗ μετα το αποΓεΒμΑΤΙΝΟ τηλιο. Και δεν χαίρεσαι? Θα περάσεις καλά... 1 Specs talks, Mgs walks
Jazzjoker Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2024 15 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Δεύτερο κομμάτι από το νέο άλμπουμ Με το portable door δεν τρελάθηκα αλλά αυτό είναι πολύ ωραίο. Ενωμοτάρχης
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2024 44 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Και δεν χαίρεσαι? Θα περάσεις καλά... Εγω ειμαι κατω απο 90 ετων δεν με αφοραν οι DP 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2024 OP Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2024 12 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Με το portable door δεν τρελάθηκα αλλά αυτό είναι πολύ ωραίο. Κι εγώ το ίδιο. Specs talks, Mgs walks
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2024 Εμένα μου άρεσαν και τα 2. Το portable door θα μπορούσε να βρίσκεται και στο House of blue light
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση