Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2024 OP Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2024 2 ώρες πριν, Slew Rate είπε Αλλά και πάλι, τι είναι ο παραγωγός αλήθεια; Η μπάντα είναι, τα στιβαρά μου σνέαρ και τις καλογυαλισμένες μπότες μου μέσα
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, Σαμη Παραγκα είπε Η μπάντα είναι, ε τοτε τι ζητας παραγωγο και μας ζαλιζεις τα μεΖεα? ΦτιαΚσε εκει μια μπαντα και αμε στην εφχι του γιαραμπι 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
trolley Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2024 10 λεπτά πριν, Superfunk είπε ΦτιαΚσε εκει μια μπαντα Sammy And The Producers 1 2 Mea Culpa
MGs Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2024 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Slew Rate είπε το ΜΟΝΟ που έκανε είναι να έρθει όταν είχαμε (εγώ και ο head engineer) τελειώσει όλη τη δουλειά (midi programming, recording, editing, mixing) και να πει "η φωνή 2dB πιο πάνω και είναι έτοιμο". Και αυτός είχε το θράσος να αυτοαποκαλεστεί παραγωγός και να πάρει όλο το credit για τον δίσκο. Οταν στέλνει κάποιος για mix&mastering και όλα τα σχετικά το track του online σε κάποιο μεγάλο όνομα,πραγματικά πιστεύει οτι ξημεροβραδιάζεται η φίρμα πάνω απο το track του?Δόξα τον θεό το είπε κάποιος. Επεξεργασμένο 26 Μαΐου 2024 από MGs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση