Nestoras Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 Έβγαλα στις αγγελίες όλες τις Stratocaster μου. Θα παίζω μόνο τέλε από δω και μπρος. 3 1 InfluenSir!
fenderiarhs Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 Ναι αλλα οι σωστες χορδες κανουν τον παιχτη. 1 2 things are infinite:the universe&human stupidity
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 OP Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 33 λεπτά πριν, fenderiarhs είπε Ναι αλλα οι σωστες χορδες κανουν τον παιχτη. 10-38; InfluenSir!
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 47 λεπτά πριν, Nestoras είπε Έβγαλα στις αγγελίες όλες τις Stratocaster μου. Σου έστειλα μήνυμα. Δέχεσαι ανταλλαγή με πλυντήριο πιάτων και δώρο ένα απορρυπαντικό σχεδόν γεμάτο?
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 OP Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 7 λεπτά πριν, Αρχή Διαλόγου είπε Σου έστειλα μήνυμα. Δέχεσαι ανταλλαγή με πλυντήριο πιάτων και δώρο ένα απορρυπαντικό σχεδόν γεμάτο? Υγρό ή σε σκόνη; 1 InfluenSir!
Nekkon Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 Εγώ γιατί δεν μπορώ να τις βρω στις αγγελίες; Never give up!
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 OP Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 Τις πήρε ο @Superfunk και απεσύρθηκαν. 1 InfluenSir!
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2024 9 ώρες πριν, Nestoras είπε Έβγαλα στις αγγελίες όλες τις Stratocaster μου. Θα παίζω μόνο τέλε Gretsch από δω και μπρος. Corrected 1 1 all this has happened before and will happen again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση