Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2024 Ολοι σχεδον οι μπατζετ μικτες έχουν 6 outs (stereo x3), Control room (monitor) out/ main out και tape out. Παράλληλες έξοδοι. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2024 Να και μια φθηνοτερη λυση από την mackie η Behringer 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
J's conspiracy Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2024 OP Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2024 33 λεπτά πριν, LK είπε Να και μια φθηνοτερη λυση από την mackie η Behringer το θεμα της ηχητικης ποιοτητας ειναι που με απασχολει
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2024 20 λεπτά πριν, J's conspiracy είπε το θεμα της ηχητικης ποιοτητας ειναι που με απασχολει Αυτό μόνο εσύ το ξέρεις (τι σου αρέσει). 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Guru npap Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2024 Guru Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2024 4 ώρες πριν, J's conspiracy είπε που ωστοσο να μην χαλαει το ηχητικο αποτελεσμα . αν αυτό είναι ψηλά στις απαιτήσεις σου δυστυχώς δεν θα το πετύχεις εύκολα (για ευνόητους λόγους) με έναν φθηνό μίκτη... μπορείς όμως εναλλακτικά (αλλά και για εργονομικούς λόγους) στις λύσεις που προτείνουν οι φίλοι μας να κρατήσεις τον εξοπλισμό σου και να πάρεις ένα passive monitor controller (ρίξε μια ματιά εδώ: studio_monitor_controllers) οπότε θα έχεις και το δυνατόν ελάχιστη ηχητική απώλεια αλλά και έξτρα δυνατότητες αναβαθμίζοντας το σετάπ σου... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
J's conspiracy Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2024 OP Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, npap είπε αν αυτό είναι ψηλά στις απαιτήσεις σου δυστυχώς δεν θα το πετύχεις εύκολα (για ευνόητους λόγους) με έναν φθηνό μίκτη... μπορείς όμως εναλλακτικά (αλλά και για εργονομικούς λόγους) στις λύσεις που προτείνουν οι φίλοι μας να κρατήσεις τον εξοπλισμό σου και να πάρεις ένα passive monitor controller (ρίξε μια ματιά εδώ: studio_monitor_controllers) οπότε θα έχεις και το δυνατόν ελάχιστη ηχητική απώλεια αλλά και έξτρα δυνατότητες αναβαθμίζοντας το σετάπ σου... μηπως με αυτο που προτεινεις ,μπορω να πετυχω ακριβως αυτο που θελω,δηλαδη να μπορω να βαζω πανω τα 3/4 μονιτορς απο τη μία και απο την αλλη την πηγη ηχου (laptop/καρτα ηχου) ? γιατι αυτο ειναι που με ενδιαφερει Και ποιο θα μου προτεινες ?(κατα προτιμηση να μπορει να αγοραστει απο Αθηνα) Επεξεργασμένο 25 Μαρτίου 2024 από J's conspiracy
Guru npap Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2024 Guru Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2024 ναι καλά κατάλαβες... τώρα για να σου προτείνουμε κάτι, πρέπει να θέσεις ένα πάνω όριο τιμής... ισχύουν τα 150€ που ανέφερες αρχικά; δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
J's conspiracy Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2024 OP Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, npap είπε ναι καλά κατάλαβες... τώρα για να σου προτείνουμε κάτι, πρέπει να θέσεις ένα πάνω όριο τιμής... ισχύουν τα 150€ που ανέφερες αρχικά; ισχυουν (εννοειται οτι γλιτωσουμε ,καλο ειναι) Επεξεργασμένο 25 Μαρτίου 2024 από J's conspiracy
Guru npap Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2024 Guru Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2024 το καλό είναι ότι οι passive monitor controllers λόγω απλής κατασκευής και υλικών, είναι εν γένει φθηνοί και θα σου ζητήσουν χωρίς ιδιαίτερες παραχωρήσεις, τα μισά χρήματα από το "ταβάνι" που έθεσες... σε αντίθεση με τους ενεργούς που για να βρεις "αχρωμάτιστο" (που δεν θα επεμβαίνει δηλαδή "εμφανώς" στον ήδη υπάρχον ήχο σου), πρέπει να πολλαπλασιαστούν τα χρήματα που θα εκταμιεύσεις... προσωπικά εκτός του Swissonic M-Control + που ανέφερα πρόσφατα σε άλλο θέμα και δεν ξέρω αν μπορείς να το αποκτήσεις από εγχώριο κατάστημα, σου προτείνω και τον εφάμιλλο (ελάχιστες οι διαφορές τους και όχι ουσιώδεις) Mackie Big Knob Passive που μια και είναι "μάρκα" και ανάλογα φθηνός, σίγουρα κάποιος θα τον έχει άμεσα διαθέσιμο προς παραλαβή... τώρα αν ο λόγος που θέλεις να ψωνίσεις από τα καθ ημάς είναι το να μπορέσεις να τον δεις και στην πράξη πριν τον αποκτήσεις τι να σου πω... η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και μονάχη ... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
J's conspiracy Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2024 OP Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, npap είπε το καλό είναι ότι οι passive monitor controllers λόγω απλής κατασκευής και υλικών, είναι εν γένει φθηνοί και θα σου ζητήσουν χωρίς ιδιαίτερες παραχωρήσεις, τα μισά χρήματα από το "ταβάνι" που έθεσες... σε αντίθεση με τους ενεργούς που για να βρεις "αχρωμάτιστο" (που δεν θα επεμβαίνει δηλαδή "εμφανώς" στον ήδη υπάρχον ήχο σου), πρέπει να πολλαπλασιαστούν τα χρήματα που θα εκταμιεύσεις... προσωπικά εκτός του Swissonic M-Control + που ανέφερα πρόσφατα σε άλλο θέμα και δεν ξέρω αν μπορείς να το αποκτήσεις από εγχώριο κατάστημα, σου προτείνω και τον εφάμιλλο (ελάχιστες οι διαφορές τους και όχι ουσιώδεις) Mackie Big Knob Passive που μια και είναι "μάρκα" και ανάλογα φθηνός, σίγουρα κάποιος θα τον έχει άμεσα διαθέσιμο προς παραλαβή... τώρα αν ο λόγος που θέλεις να ψωνίσεις από τα καθ ημάς είναι το να μπορέσεις να τον δεις και στην πράξη πριν τον αποκτήσεις τι να σου πω... η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και μονάχη ... Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο και τις προτασεις σου! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση