Superfunk Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2024 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Στραγαλι καλο για μΑΙταλ? 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Spyros Delta Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2024 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Ριχτες στο μπολ με τα ξηροκάρπια. Τους κανει καλο το αλατι. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2024 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2024 Δηλαδή δεν θαυμάσατε το όστρακον; 1 InfluenSir!
John Goumis Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2024 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2024 Πένες χάνω συνέχεια, ακόμα και όταν τις έβαζα σε μεταλλική θήκη. Πέρσι παρήγγειλα "custom" πένες με το λογότυπο της μπάντας και το όνομα μου και τις έδινα δωρεάν μετά τα λάιβ (δίναμε και μπακέτες κτλ, μπλουζάκια όμως όχι τζάμπα). Τις έδωσα όλες, ούτε εγώ δεν έχω πια. Ήταν εκατό πένες και οι 20 που περίσσεψαν τις έδωσα δώρο (μαζί με το μεταλλικό καπάκι τους) στον πεθερό μου μαζί με μπλουζάκι της μπάντας 2
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, John Goumis είπε ....μαζί με μπλουζάκι της μπάντας Ωραία ιδέα. Θα βγάλω και εγώ γραβάτες για το γραφείο. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2024 Μόλις τώρα, Nekkon είπε Χα ! Νμιζω το είδα και αυτό. Tamu είναι; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Nekkon Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2024 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2024 2 ώρες πριν, LK είπε Χα ! Νμιζω το είδα και αυτό. Tamu είναι; Ναι, κάνα δίευρω 1 Never give up!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση