Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2024 Εδώ και κάτι χρόνια μου στριφογυρνάει στο μυαλό. Θέλω ένα baby grand πιάνο. Baby , λόγω κόστους και χώρου. Digital, γιατί δεν είναι να μπλέκουμε με κουρδίσματα. Το θέλω , όχι για το studio, αλλά για άλλο χώρο του σπιτιού, σαν σάλα. Ιδανικά το ήθελα λευκό, αλλά είδα ότι το Roland GP-3 βγαίνει μόνο μαύρο (not a deal breaker) Επόμενο έρχεται , αλλά πιο ακριβό ,το Yamaha CLP-765 GPWH που είναι ακριβώς όπως το θέλω σε χρώμα. Τα έχει δοκιμάσει κανένας και αν ναι εντυπώσεις; https://www.thomann.de/gr/roland_gp_3.htm https://www.thomann.de/gr/yamaha_clp_765_gpwh.htm Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2024 41 λεπτά πριν, LK είπε Επόμενο έρχεται , αλλά πιο ακριβό ,το Yamaha CLP-765 GPWH που είναι ακριβώς όπως το θέλω σε χρώμα. Τα έχει δοκιμάσει κανένας και αν ναι εντυπώσεις; Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά ανάμεσα στα δύο πιάνα που αναφέρεις, προσωπικά θα διάλεγα με κλειστά μάτια το Yamaha., για καρα-ευνόητους λόγους. Ο πρώτος και βασικότερος καρα-ευνόητος λόγος (γι αυτούς που μόλις προσγειώθηκαν για πρώτη φορά στον πλανήτη μας) είναι η 124χρονη εμπειρία της εταιρείας στην κατασκευή πιάνων. Μετρημένα στα δάχτυλα είναι τα grand pianos που μπορούν να σταθούν επάξια δίπλα σε ένα Yamaha CFX grand των €300+Κ. Καλή κι η Roland, δεν αμφιβάλω ότι ο ήχος του μοντέλου της θα είναι πολύ καλός, αλλά... 1 Specs talks, Mgs walks
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2024 Και εμένα ούτως ή άλλως το yamaha μου άρεσε. Το roland είναι η εναλλακτική για το κόστος Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, LK είπε Και εμένα ούτως ή άλλως το yamaha μου άρεσε. Το roland είναι η εναλλακτική για το κόστος Η χρηματική διαφορά πάντως στα €2Κ είναι αρκετά μεγάλη, αυτά τα δύο δεν ανήκουν καν στην ίδια κατηγορία. 1 Specs talks, Mgs walks
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε αυτά τα δύο δεν ανήκουν καν στην ίδια κατηγορία. Δεν είναι μόνο η διπλάσια τιμή. Είναι διπλάσιο και το βάρος τους, και σχεδόν το μέγεθος. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, LK είπε Δεν είναι μόνο η διπλάσια τιμή. Είναι διπλάσιο και το βάρος τους, και σχεδόν το μέγεθος. Ναι, το έβλεπα πριν. Βλέπω τώρα ότι στην κατηγορία αυτή η Yamaha έχει μόνο 5 μοντέλα, με φτηνότερο το CLP-765 GP στα €4,5Κ. Αρκετά πιο πάνω κι αυτό απ'την τιμή του Roland. 1 Specs talks, Mgs walks
Shelter Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2024 H Harley benton δε βγαζει κανα πιανο? Πόσο χώρο διαθέτεις? σαν επιφάνεια. 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2024 Πάντως αυτός ο τύπος με έπεισε, Από τα καλλίτερα reviews / demos γενικά οργάνων που είδα πότε, και ασχολούμαι με το Youtube από το 2008. Και φανταστικός παίχτης, και σωστό ρεπερτόριο (όχι τύπου Richard Clayderman παιξίματα) . Μόλις τώρα, Shelter είπε Πόσο χώρο διαθέτεις? σαν επιφάνεια. Χωράει και κανονικό grand Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2024 Μπήκαμε στε κλειδοκύμβαλα τώρα. Ωραία μετά πάμε στα πνευστά. 1 InfluenSir!
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2024 9 λεπτά πριν, LK είπε Και το Roland ακούγεται εξαιρετικά, τώρα που το ακούω λίγο στο τρέξιμο. Εντάξει, αναμενόμενο, είναι δυνατόν να ακούγεται χάλια ένα ηχητικά dedicated όργανο στα €3Κ? Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση