gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Είχαμε σήμερα κοπή της πίτας στο ωδείο και περάσαμε ένα όμορφο μεσημέρι… att.YMq4wS6SKvDduQZFQAAeLhOM2_NMTBByuTv3oARFC3g.mov att.OKxdhv8iiMW9B81VWl-seEwi6r2uXfxVH2cnpODGXuE.mp4 έκανα τις πρασινάδες μου αλλά δεν πειράζει… Επεξεργασμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 από gkourmoul1 12 1 Γιώργος
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Μια HB από εμένα σε όποιον έτυχε το φλουρί! 1 4 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε έκανα τις πρασινάδες μου αλλά δεν πειράζει… Μια χαρά ήταν και προσωπικά δεν έχω να σχολιάσω κάτι για το παίξιμο. Άλλο τράβηξε το ενδιαφέρον μου... Μια start στο χέρι, μια παρκαρισμένη από πίσω (δεν ξέρω αν ήταν δική σου και η SG) και ούτε μια... tele; The spell has been broken; 2 all this has happened before and will happen again
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Το 2024 είναι η χρόνια των στρατ ….. 1 1 Γιώργος
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Το 2024 είναι η χρόνια των στρατ ….. Στον @Nestoras να τα πεις αυτά, που δηλώνει πλέον Τeleκάστωρ 2 all this has happened before and will happen again
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Οι τελε είναι ντεμοντέ εφέτος. Θα ξαναφορεθούν το 2027. Το διάβασα στον Καζαμία… 2 Γιώργος
John Goumis Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Σουπερ. Μιας και τραγουδάς και παίζεις θα πρότεινα την χρήση μικρού τάμπλετ στην βάση του mic. Mε ένα setlist helper ή song book pro θα είσαι άρχοντας... 1
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Ωραίος Γιώργο!!!! Μπράβο σας!!!!! Καλή χρονιά !!! 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Να σαι καλά Κώστα! 5 λεπτά πριν, John Goumis είπε Σουπερ. Μιας και τραγουδάς και παίζεις θα πρότεινα την χρήση μικρού τάμπλετ στην βάση του mic. Mε ένα setlist helper ή song book pro θα είσαι άρχοντας... Σωστό αυτό που λες, αλλά με 2-3 λαιβ τον χρόνο, και με λίγα κομμάτια κάθε φορά δεν αξίζει να ασχοληθώ περισσότερο. 1 Γιώργος
John Goumis Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Να σαι καλά Κώστα! Σωστό αυτό που λες, αλλά με 2-3 λαιβ τον χρόνο, και με λίγα κομμάτια κάθε φορά δεν αξίζει να ασχοληθώ περισσότερο. Κακώς. Έπρεπε να παίζετε πιο συχνά. Κρήτη δεν είσαι? Δεν έχει τουριστική σεζόν? Δεν λέω ότι είναι εύκολο με δουλειά και οικογένεια αλλά μια φορά την βδομάδα μες την σεζόν με τρίο ευέλικτο σχήμα μιας και τραγουδάς πολύ καλά, θα μπορούσες να παίζεις... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση