trolley Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 @Waterfall-K Είχε και ένα στούντιο στην Αττική, σωστά; Ποιο ήταν; Mea Culpa
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, trolley είπε @Waterfall-K Είχε και ένα στούντιο στην Αττική, σωστά; Ποιο ήταν; Έλα ωρε. ολόκληρο θρεντ έχω ανοίξει γι αυτο, και ήσουν μέσα. Το σπίτι/στούντιο που πωλείται πίσω από το προεδρικό μέγαρο, στην Μελεάγρου 9. Εκεί ηχογράφησε και το score του Alexander του Oliver Stone. 1 Specs talks, Mgs walks
trolley Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Έλα ωρε. ολόκληρο θρεντ έχω ανοίξει γι αυτο, και ήσουν μέσα. Όχι αυτό. Αυτό ήταν υπέργειο. :) :) :) :) Είχε και ένα υπόγειο κάπου, μάλλον μεγαλύτερο. Mea Culpa
trolley Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, trolley είπε Είχε και ένα υπόγειο κάπου, μάλλον μεγαλύτερο. Ή ίσως και όχι. Αναφέρομαι στο http://soundstudio.gr/ που τον φιλοξενούσε (;) τη δεκαετία του 90. Μάλλον δεν ήταν δικό του, με την κυριολεκτική έννοια. 1 Mea Culpa
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, trolley είπε Όχι αυτό. Αυτό ήταν υπέργειο. :) :) :) :) Είχε και ένα υπόγειο κάπου, μάλλον μεγαλύτερο. Δεν νομίζω, στο Sound Studio (λεωφόρος Μεσογείων 184) έγραφε για κάποια χρόνια, τέλη '80s με αρχές '90s. Για άλλο στούντιο δεν ξέρω. 1 Specs talks, Mgs walks
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχει κλείσει άραγε αυτό τώρα? Το site τους πάντως δεν δείχνει τίποτα. Κριμα να μην έχουμε περισσότερες φωτογραφίες από εκείνη την περίοδο. Επεξεργασμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks
trolley Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Έχει κλείσει άραγε αυτό τώρα? Έτσι δείχνει, με τελευταίο ισολογισμό πριν πολλά χρόνια και επαναλαμβανόμενες προσκλήσεις για εκκαθάριση... μάλλον τους χτύπησε και αυτούς η κρίση. 1 Mea Culpa
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Αυτό εδώ είναι. 2 Specs talks, Mgs walks
trolley Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Η ηλίθια στο τέλος "Από που αντλείς όλη αυτή τη μαγεία; Πες μας γιατί εμείς - δηλαδή εγώ και ο κάμεραμάν - δεν μπορούμε να την αντλήσουμε, μας πιάνει ζαλάδα". 2 Mea Culpa
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Δεσποτίδης φίλε, σταθερή αξία, μεγάλο κεφάλι στην ελληνική ιστορία του ήχου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση