Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2024 Μάλιτσα @Nekkon τι μου θύμισες τώρα. Σε φωτογράφηση γνωριστήκαμε, με Tele (ανάμεσα σε άλλα) ......πριν 10 χρόνια ΑΚΡΙΒΩΣ , τον Φεβρουάριο του 2014. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Nekkon Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2024 Και πως κατέληξες σε Harley Benton; Τόσο θυελλώδης ήταν η σχέση; 3 Never give up!
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, Nekkon είπε Και πως κατέληξες σε Harley Benton; Τόσο θυελλώδης ήταν η σχέση; Επενδύω! Θα πάρουν αξία τα επόμενα 10 χρόνια! 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Άγιος Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2024 4 ώρες πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Ο άνθρωπος Χριστός καθώς έχει δύο υποστασεις. Εγώ είμαι μονοφυσίτης kavagio for strings
Waterfall-K Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2024 15 λεπτά πριν, Άγιος είπε Εγώ είμαι μονοφυσίτης Φυσάς απ'την μία μόνο μύτη? 1 Specs talks, Mgs walks
Άγιος Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Φυσάς απ'την μία μόνο μύτη? Δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί πάμε βουρ για μπαν kavagio for strings
Jet72 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Nekkon είπε Πόσα έχεις; Τόσα που αν μπω πλέι μέικερ εγώ τότε φτιάχνουμε ομάδα μπάσκετ.... ! 2
Nekkon Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2024 13 λεπτά πριν, Jet72 είπε Τόσα που αν μπω πλέι μέικερ εγώ τότε φτιάχνουμε ομάδα μπάσκετ.... ! Μπράβο, να σου ζήσουν. Με περνάς για ένα αλλά πιστεύω δεν κάναμε και διαγωνισμό 2 Never give up!
cos_dr Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2024 15 λεπτά πριν, Jet72 είπε Τόσα που αν μπω πλέι μέικερ εγώ τότε φτιάχνουμε ομάδα μπάσκετ.... ! 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε Μπράβο, να σου ζήσουν. Με περνάς για ένα αλλά πιστεύω δεν κάναμε και διαγωνισμό Να σας ζήσουν, να είστε καλά!!! Πως αντέχετε........... ΗΡΩΕΣ!!!!!!!!!!! ΗΡΩΕΣ!!!! ΗΡΩΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάντως στο θέμα μας, περί του πως διαχειρίζεται κάποιος κάτι που θέλει να έχει και δεν μπορεί να έχει, στην περίπτωση του ανεκπλήρωτου έρωτα, είναι κάτι που είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί, μπορεί να ταλαιπωρήσει κάποιον πάρα πολύ ψυχικά, να τον σημαδέψει, ακόμα και να τον καθορίσει και να του αφήσει και αυτό που λέμε στη λαϊκή.......... κουσούρι. Όμως με το χρόνο φτάνει και αυτό το θέμα στο στάδιο της αποδοχής. Και προσοχή στους γεροντοέρωτες. Μπορεί να εξελιχθεί σε μια devastated κατάσταση 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Nekkon Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2024 19 λεπτά πριν, cos_dr είπε Πως αντέχετε ΟΛΑ εξαρτώνται από μια καλή συζυγία. Είτε έχεις ένα είτε δεκαπέντε 1 1 Never give up!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση