Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Konstantinos SiachamisCinematic Music for SpaceAll rights reserved Επεξεργασμένο 11 Φεβρουαρίου 2024 από Costas Siachamis 11 www.sonicspace.gr
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Costas Siachamis είπε Konstantinos SiachamisCinematic Music for SpaceAll rights reserved Κώστα είναι καταπληκτικό. Εξαιρετική παραγωγή και η επιλογές των ήχων και της ενορχήστρωσης αξιοζήλευτες. Εξαιρετική δουλειά!!! Εύγε!!!!!!! 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2024 Μπράβο σου, έγινες διαστημικός Με πήγες και κάπως ενδιάμεσα από Βαγγέλη και Jarre - το οποίο ήταν εξαιρετικό. Ωραίο... χάσιμο. 1 all this has happened before and will happen again
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2024 57 λεπτά πριν, cos_dr είπε Κώστα είναι καταπληκτικό. Εξαιρετική παραγωγή και η επιλογές των ήχων και της ενορχήστρωσης αξιοζήλευτες. Εξαιρετική δουλειά!!! Εύγε!!!!!!! Ευχαριστώ φίλε μου. 52 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Μπράβο σου, έγινες διαστημικός Με πήγες και κάπως ενδιάμεσα από Βαγγέλη και Jarre - το οποίο ήταν εξαιρετικό. Ωραίο... χάσιμο. Με αυτούς μεγάλωσα άλλωστε. Σε ευχαριστώ φίλε μου. 1 www.sonicspace.gr
PAL Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2024 Εξαιρετικό αποτέλεσμα... και το βίντεο πολύ καλό! 1
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, PAL είπε Εξαιρετικό αποτέλεσμα... και το βίντεο πολύ καλό! Ευχαριστώ πολύ Επεξεργασμένο 11 Φεβρουαρίου 2024 από Costas Siachamis www.sonicspace.gr
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2024 Συμπαθές το πόνημα, δεν πιστεύω να περιμένεις ύμνους από ροκάδες σαν εμένα. Και το οβίνδεο ενδιαφέρον 1
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Συμπαθές το πόνημα, δεν πιστεύω να περιμένεις ύμνους από ροκάδες σαν εμένα. Και το οβίνδεο ενδιαφέρον Είμαι λάτρης της cinematic τέχνης. Σε ευχαριστώ Σάμη μου! Εσύ θα έχεις πολύ σοβαρή τοποθέτηση όταν τελειώσει ο δίσκος των New Past ( η prog fusion μπάντα μου) www.sonicspace.gr
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2024 To κλιπ το άκουσα το απόγευμα στο κινητό και πριν λίγο στα μονιτορ, για να έχω πλήρη εικόνα. Είναι ολοκληρωμένο κομμάτι, με αρχή μεση και τελος. Θεματικά δένει πολύ με το βίντεο (αλήθεια, που το βρήκες το βιντεο?). Ήχοι, αρμονία μου άρεσαν πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι οτι με ταξίδεψε αρκετά ψηλά. Εάν ήταν λίγο πιο ζωντανός ο ήχος στο μιξ (ίσως με έναν limiter στο μαστερ θα του έδινε λίγο), θα με είχε φτάσει στο φεγγάρι, εύκολα. Συγχαρητήρια! 1 Γιώργος
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε To κλιπ το άκουσα το απόγευμα στο κινητό και πριν λίγο στα μονιτορ, για να έχω πλήρη εικόνα. Είναι ολοκληρωμένο κομμάτι, με αρχή μεση και τελος. Θεματικά δένει πολύ με το βίντεο (αλήθεια, που το βρήκες το βιντεο?). Ήχοι, αρμονία μου άρεσαν πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι οτι με ταξίδεψε αρκετά ψηλά. Εάν ήταν λίγο πιο ζωντανός ο ήχος στο μιξ (ίσως με έναν limiter στο μαστερ θα του έδινε λίγο), θα με είχε φτάσει στο φεγγάρι, εύκολα. Συγχαρητήρια! Το βίντεο είναι free. 1 www.sonicspace.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση