gkourmoul1 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2024 Παρέλαβα σήμερα το τριποδάκι/βάση για το κινητό και το έριξα στις ηχογραφήσεις.... https://www.e-shop.gr/4smarts-tripod-loomipod-mini-led-lamp-for-smartphones-black-p-PER.521618?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAt5euBhB9EiwAdkXWOxzWnV4SQbXeTbWKEbp-U6CgGJiS3-UPceBx-PTLq5SNrnth9gTRgxoC3MoQAvD_BwE Αυτήν την έκανα μόλις τώρα, σε σκοτεινό δωμάτιο και με ρυθμισμένη τη φωτεινότητα του δακτυλιδιού στο ελαχιστο. Αυτή την έκανα το μεσημέρι (αποτυχημενη εκτέλεση ενός κομματιού μου), και είχα τέρμα τον φωτισμό. Είναι η πρώτη φορά που φαίνονται τα νερά από τo σώμα της prs.... 9 Γιώργος
bouzoukleri Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2024 Στους τοίχους επιθυμούμε περισσότερα εικαστικά. 2
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, bouzoukleri είπε Στους τοίχους επιθυμούμε περισσότερα εικαστικά. Η μάνα μου όλη την ώρα μπογιαντίζει καμβάδες, και μου τους φέρνει σπίτι (στο δικό της δεν χωρά αλλους) 1 Γιώργος
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2024 Αυτά τα budget ringlights κάνουν δουλίτσα. Είσαι όμως έτοιμος για το επόμενο βήμα...φωτιστικά Τα ring lights ή μετά τα Beaty rings η beauty dishes είναι αμιγώς για πρόσωπο πορτραίτα. Για να φέρνουν το κεφάλι μπροστά (δημιουργώντας μια σκιά κάτω από το πηγούνι) και φωτιζωντας το ομοιόμορφα. Χρήσιμο γκατζετακι άμα θες να δείχνεις και φάτσα. Άμα θες να φέξουμε μόνο κιθάρα ή συνολικά τον χώρο για το βιδεον, θα πάμε αλλού. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Nekkon Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2024 Δεν πάει καλά. Παρατήρησα ότι έχασες έναν συνδρομητή στο κανάλι σου από χθες. Να το γυρίσεις πίσω 2 Never give up!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση