Άγιος Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2024 Και εμένα άμα μου πεις vco σαν εξωγήινο θα σε κοιτάω kavagio for strings
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2024 18 λεπτά πριν, Άγιος είπε Και εμένα άμα μου πεις vco σαν εξωγήινο θα σε κοιτάω Me too... Specs talks, Mgs walks
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2024 Αν μιλάμε για τους πολύ κοντινούς, σύνολο θα έλεγα γύρω στο 60%. Από φίλους, όλοι οι καλοί φίλοι πλην από καναδυό είναι όλοι επαγγελματίες μουσικοί, αλλά γνωριστήκαμε σε Μουσικό σχολείο. Οικογενειακά μόνο ο μπαμπάς και η αδερφή, άντε και λίγο ο ένας μικρός αδερφός που πήγε και αυτός μουσικό σχολείο. 1
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Οικογενειακά μόνο ο μπαμπάς και η αδερφή, άντε και λίγο ο ένας μικρός αδερφός που πήγε και αυτός μουσικό σχολείο. Μαμά στην μαντολινάτα του Δήμου, οι αδερφές της το ίδιο, ο αδερφός της σε χορωδία κι ο πατέρας της έπαιζε βιολί και λαούτο. Απ'τη μεριά του πατέρα μου τίποτα ιδιαίτερο, ο dad απλά τραγουδούσε και έψελνε, και πολύ καλά μάλιστα, λόγω του πατέρα του που ήταν παπάς. Ο αδερφός μου τύμπανα, και λίγοι φίλοι/γνωστοί μουσικοί, επαγγελματίες και μη. 2 Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση