Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 54 λεπτά πριν, dimsonic είπε καλό είναι, αλλά εκεί στο 0.17 κάτι γίνεται Δηλαδή; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, LK είπε Δηλαδή; κάτι στο χρόνο. Εχει κάποιο edit? με σήμα το μπιφτέκι
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε κάτι στο χρόνο. Εχει κάποιο edit? Παύση έχει. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 8 λεπτά πριν, LK είπε Παύση έχει. και μπαίνει στο χρόνο κανονικά σε άρση, ε? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε και μπαίνει στο χρόνο κανονικά σε άρση, ε? Νομίζω ναι...in time μου ακούγεται...έτσι σαν σαφλ. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, LK είπε Νομίζω ναι...in time μου ακούγεται...έτσι σαν σαφλ. ναι, είναι στο χρόνο ξεκάθαρα. Το μέτρησα. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση