Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2024 Έχει απόλυτο δίκιο ο Ροβέρτος, την ίδια απορία εκφράζει και ο ηχολήπτης στο οβίνδεο, που πάνε και με βρίσκουν όλοι αυτοί οι παίχται..................και ασχολούνται μαζί μου αφιλοκερδώς Ναι οι στίχοι είναι της Πολυδούρη, παράληψή μου 01214(2).mp4 1
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Έχει απόλυτο δίκιο ο Ροβέρτος, την ίδια απορία εκφράζει και ο ηχολήπτης στο οβίνδεο, που πάνε και με βρίσκουν όλοι αυτοί οι παίχται..................και ασχολούνται μαζί μου αφιλοκερδώς Ναι οι στίχοι είναι της Πολυδούρη, παράληψή μου 01214(2).mp4 Γιατί τους βασανίζεις έτσι ρε? Να τους πλέρωνες τουλάχιστον... Επεξεργασμένο 17 Φεβρουαρίου 2024 από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα κατατέθηκαν οι αμοιβές μέσω ΙRIS. Σάμι; 1897 ώρες έχω γράψει ... 1 www.sonicspace.gr
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 5 ώρες πριν, Costas Siachamis είπε Μόλις τώρα κατατέθηκαν οι αμοιβές μέσω ΙRIS. Σάμι; 1897 ώρες έχω γράψει ... Να τα λαίμαι κι αυτά όλμος γιατί υπάρχουν κάτι κουνάβια απ τη Κάνηθο- προάστιο της Χαλκίδος- που λεν ανοησίες
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε απ τη Κάνηθο- προάστιο της Χαλκίδος Κέντρο φίλος, κέντρο. Εκτός κι αν στο χωριό σου με τους 273 κατοίκους, ό,τι απέχει 40 μέτρα από αυτό θεωρείται "προάστιο"... Specs talks, Mgs walks
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2024 Εκ του προχείρου οβίνδεο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση