kramer8 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 να ρωτησω,η αναβαθμιση απο new member σε member κ.τ.λ,πως γινεται?πρεπει να συμπληρωσεις καποιον αριθμο δημοσιευσεων η κατι τετοιο? hell aint a bad place to be...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 πρεπει να συμπληρωσεις καποιον αριθμο δημοσιευσεων η κατι τετοιο? Όχι. Απλά μία φορά το μήνα, 20 μέλη του Noiz μαζεύονται και σε περνάνε από 10 κινέζικα βασανιστήρια. Μετά, η επιτροπή συνεδριάζει και μπορεί να σου δώσει προαγωγή. Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια.
kramer8 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 οκ ευχαριστω... hell aint a bad place to be...
panagiotis Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 ρε σεις εμένα μου έκαναν και κάτι ερωτήσεις γεωγραφίας για να περάσω.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind...
jmone Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 αν στα μέλη αυτά βρίσκετε και ο kwstas79 άσε τι έχεις να τραβήξεις ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
animae Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Για αυτο εκανε και αναφορα στο hardcore anal σε ενα θρεντ στο "περι ανεμων..." Κill the wise one!
x_pap Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Λογικά μόνο με τον αριθμό τον δημοσιεύσεων.. εκτός και αν άλλαξε ο νόμος.
Thkioups Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Λογικά μόνο με τον αριθμό τον δημοσιεύσεων.. εκτός και αν άλλαξε ο νόμος. Λες? Σε ποιό ΦΕΚ δημοσιεύτηκε? P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει
panagiotis Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 λοιπόν εδώ θα βρεις αυτό που θες.... http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7700 Βass is a state of mind...
mimis Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 ρε σεις εμένα μου έκαναν και κάτι ερωτήσεις γεωγραφίας για να περάσω.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Όχι ρε panagiotis εμένα με εξετάσανε στην ιστορία πριν γίνω καν new member το forum :D :D :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση