Επισκέπτης Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2024 Για alnico 5 τσεκαρετε και τους Seymour Duncan Psychedelic Strat Για τον ΟΡ στον neck μπορει να εχει στα υποψιν και κατι απο SD σε κεραμικους, πχ JBjr, little 59, Hot Rails, Cool Rails, Duckbucker, Vintage rails
thermas11 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2024 Αδελφέ θα την πω την ατάκα μου.... Πρέπει να γίνει κάτι «χοντρό» για να χαλάσεις ένα μαγνήτη. Δεν το ψάχνεις λίγο; Δοκίμασες με πολύμετρο αν " τζιτζικιζει" στις επαφές στην βάση του μαγνήτη?
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2024 @thermas11 Καλώς ήρθες. Όπως θα παρατήρησες έκανα μια μικρή επέμβαση στο post σου. Γενικός κανόνας, αποφεύγουμε τους χαρακτηρισμούς - όσο καλοπροαίρετοι και αν είναι. Και πάλι καλώς ήρθες. 1 all this has happened before and will happen again
johnwow13 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2024 Επειδή βιάζομαι να παραγγείλω τα άλλα πράγματα, προς το παρόν λέω να την βγάλω με αυτόν εδω https://www.thomann.de/gr/bare_knuckle_boot_camp_true_grit_st_nw.htm που είναι οικονομικός, και μετά θα το ψάξω και θα το σκεφτώ με την ησυχία μου για γενική αναβάθμιση ολόκληρου του σετ. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις προτάσεις!
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2024 Toν true grit τον έχω σε τελεκαστερ βερσιον, στα 10Κ. Λίγο παραπάνω ένταση από vintage μαγνήτη, αλλά δε φτάνει τους κεραμικούς. 1 Γιώργος
johnwow13 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2024 Τελικά θα τους αλλάξω τους κεραμικούς αλλά είμαι λίγο αναποφάσιστος με ποιος θα τους αντικαταστήσω, πιθανόν με ένα set noiseless έτσι για να μου φυγει λίγο η περιέργεια για το πως είναι (όπως έχετε καταλάβει από μαγνήτες είμαι άσχετος ) , και μάλλον τείνω προς τους ultra vintage ή hot. Πάντως και οι TS που τους είχα λίγο παρεξηγήσει, την κάνουν την δουλειά τους για τα 80's και μάλλον με αυτούς με βλέπω να παίζω πιο πολύ (εχω και μια jackson αν προκύψει ζόρες ) final tel.mp4
noe13 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2024 Μάλλον δε ξέρεις τι θες βασικά... 1 Slow must go on....!!!!
Άγιος Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2024 Και εγώ μια Jackson θέλω γιατί έχω ζόρε kavagio for strings
johnwow13 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2024 30 λεπτά πριν, noe13 είπε Μάλλον δε ξέρεις τι θες βασικά... Το πρόβλημα είναι ότι θέλω απ' όλα (μιας και μου αρέσουν όλα τα είδη μουσικής)
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2024 14 ώρες πριν, johnwow13 είπε Το πρόβλημα είναι ότι θέλω απ' όλα (μιας και μου αρέσουν όλα τα είδη μουσικής) Κανενας δε σε εμποδιζει να αγορασεις 5-6 κιθαρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση