basstar5 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Καλησπερα παιδια!Απο τις ελαχιστες φορες που εμφανιζομαι εδω...Καιρος να το κανω πιο συχνα!Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν πηγε κανεις tap dogs!k εντυπωσεις φυσικα...εγω τους ειδα κ κατεληξα στο γεγονος πως ειναι τρελοι μουσικοι.Αν εχει καποιος αισθηση του μετρου σιγουρα ειναι οι tap dogs.Aπλα απιστευτοι.Το γεγονος οτι για 80 λεπτα εβλεπα κλακετες κ δε βαρεθηκα λεει πολλα. 8O Δευτερο θεμα...Να φανταστω πως στον Ιησου Χριστο Υπεραστερα θα δωσουμε ολοι το παρον????
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Επειδη περσι πηγα και ειδα τους Stomp στο Λυκαββητο, πρεπει να πω πως οι tap dogs ειναι μια "απομιμηση" τους. Καλη ή κακη, ειναι προσωπικο γουστο, ομως πολλα σημεια του προγραμματος τους, μου θυμισαν Stomp! oh my Jesus..ακομα να πατε?!!!
basstar5 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Ο Ιησους ξεκινα απο τις 18 Απριλη.Τωρα απομιμηση η οχι κατι τετοιες παραστασεις οι οποιες σου εχουν το φοιτητικο σε κατι ξεφτιλα τιμες (12 οι ταπ ντογκς κ 15 ο χριστουλης) δεν ειναι να τις χανεις.Για καφε να πας,να παρεις κ τα τσιγαρα σου,μετακινηση κτλ θες ενα 10ρικο στο νερο.... :evil:
kramer8 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 που παιζεται ρε παιδια? hell aint a bad place to be...
basstar5 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 στο θεατρο bandmitton.ειναι κ καλα στις ολυμπιακες εγκαταστασεις στο γουδι.απο το μετρο της κατεχακη ειναι 10 λεπτα με τα ποδια κ λιγοτερο.απεναντι απο το νοσοκομειο της αεροπορειας....
Baphomet Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 JCS εννοείται έχω εισιτήριο για την απογευματινή των 18.00 στις 21/4 ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση