Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, MarLog είπε Συμφωνώ για την ειδοποίηση Διαφωνω ομως για τη μη διαγραφή τους και την προβλεπόμενη «ποινή» Ευχαριστω Η απώλεια του ενός (1) πόντου ανακλήθηκε. Το μήνυμα υπό συζήτηση αποκρύφτηκε, αλλά δε διαγράφηκε, ώστε να μπορούν να το δουν και οι υπόλοιποι μοντεράτορες. Το θέμα να λήξει εδώ παρακαλώ. More is more. Yngwie Malmsteen
Nestoras Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, LK είπε Ρε χαλαρώστε λίγο και πεστε μου τι κιθάρα να πάρω λέμε. Tele! 1 InfluenSir!
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2023 Βλέπω με ευχαρίστηση ότι επιτέλους τηρούνται οι κανονισμοί ... 5. Δεν επιτρέπεται να ξεφεύγουμε από τη αρχική θεματολογία του νηματοθέτη. και ... 6. Μην χρησιμοποιείτε το Noiz σαν καφενείο. Γι' αυτό δεν υπάρχει κανένα offtopic post (και σ' αυτό το νήμα αλλά και γενικά). 1 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2023 Κακό πράγμα η σοβαροφάνεια, που ενίοτε αγγίζει τα όρια της γελοιότητας. 1 Specs talks, Mgs walks
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Βλέπω με ευχαρίστηση ότι επιτέλους τηρούνται οι κανονισμοί ... 5. Δεν επιτρέπεται να ξεφεύγουμε από τη αρχική θεματολογία του νηματοθέτη. και ... 6. Μην χρησιμοποιείτε το Noiz σαν καφενείο. Γι' αυτό δεν υπάρχει κανένα offtopic post (και σ' αυτό το νήμα αλλά και γενικά). Ρε συ Στράτο, τόσες μέρες είσαι εξαφανισμένος και μας λείπουν οι αναρτήσεις σου. Μπαίνεις τώρα για να γράψεις αυτό; Δηλαδή οκ, κρίμα πραγματικά. Έχουμε και λέμε λοιπόν: 25 αναρτήσεις, μαζί με το αρχικό post/video. Εκ των 25, κάτω από 5 ήταν καθαρά άσχετα και αυτά πιο πολύ για να μη γίνουμε Κούγκι. Τα υπόλοιπα είναι ή για το θέμα, είτε ενέργειες moderation. Προς τι λοιπόν η ειρωνεία; 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Κακό πράγμα η σοβαροφάνεια, που ενίοτε αγγίζει τα όρια της γελοιότητας. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; 1 More is more. Yngwie Malmsteen
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Δεν χρειάζεται, είμαι σαφής. 1 Specs talks, Mgs walks
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Ρε συ Στράτο, τόσες μέρες είσαι εξαφανισμένος και μας λείπουν οι αναρτήσεις σου. Μπαίνεις τώρα για να γράψεις αυτό; Δηλαδή οκ, κρίμα πραγματικά. Έχουμε και λέμε λοιπόν: 25 αναρτήσεις, μαζί με το αρχικό post/video. Εκ των 25, κάτω από 5 ήταν καθαρά άσχετα και αυτά πιο πολύ για να μη γίνουμε Κούγκι. Τα υπόλοιπα είναι ή για το θέμα, είτε ενέργειες moderation. Προς τι λοιπόν η ειρωνεία; Bill μου, θα σου απαντήσω σε pm. Δεν είναι εδώ ο κατάλληλος χώρος. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Δεν χρειάζεται, είμαι σαφής. Επειδή δεν είσαι σαφής, θα γίνω εγώ. Την περασμένη βδομάδα μπήκαν κάποιοι νέοι κανόνες, αρέσουν δεν αρέσουν, αυτοί είναι. Δόθηκε μια μεταβατική περίοδος χάριτος για να συνηθίσουμε όλοι τα νέα δεδομένα. Αυτή η περίοδος πέρασε. Οι νέοι κανόνες θα εφαρμοστούν στο μέτρο που μας επιτρέπει η καθημερινότητά μας και ο χρόνος που μπορούμε να διαθέσουμε στο moderation του site. Σε όποιον δεν αρέσει αυτό μπορεί να μιλήσει σταράτα με τον ιδιοκτήτη, ή να απέχει. 1 More is more. Yngwie Malmsteen
MarLog Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Επειδή δεν είσαι σαφής, θα γίνω εγώ. Την περασμένη βδομάδα μπήκαν κάποιοι νέοι κανόνες, αρέσουν δεν αρέσουν, αυτοί είναι. Δόθηκε μια μεταβατική περίοδος χάριτος για να συνηθίσουμε όλοι τα νέα δεδομένα. Αυτή η περίοδος πέρασε. Οι νέοι κανόνες θα εφαρμοστούν στο μέτρο που μας επιτρέπει η καθημερινότητά μας και ο χρόνος που μπορούμε να διαθέσουμε στο moderation του site. Σε όποιον δεν αρέσει αυτό μπορεί να μιλήσει σταράτα με τον ιδιοκτήτη, ή να απέχει. Μιλάς στην κοινότητα με αυτό το ύφος εξ ονόματος όλων των υπολοίπων moderators και της διαχείρισης;
Administrator Slew Rate Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2023 Administrator Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2023 52 λεπτά πριν, dimsonic είπε και επαναλαμβάνω εγώ εν γνώσει μου έβαλα τέτοιο τίτλο κατα παράβαση των κανονισμών. Νομίζω το θέμα τελειώνει εδώ. https://www.bigfootsound.com | Studio Ηχογραφήσεων | Metal, Rock, Jazz, Acoustic, Electronic
Προτεινόμενες αναρτήσεις