Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2024 Και μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για την νέα κιουρία του κ. συνήγορου: Το μοντέλο ονομάζεται "twanger" το οποίο θεωρώ ότι θα λατρέψει ο @Superfunk. Επίσης, αξιοσημείωτο ότι η εταιρεία Soundsation εδρεύει σε οδό με όνομα που νομίζω ότι δεν... συγκινεί τον κ. συνήγορο Via Enzo Ferrari 10 2 all this has happened before and will happen again
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Και μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για την νέα κιουρία του κ. συνήγορου: Το μοντέλο ονομάζεται "twanger" το οποίο θεωρώ ότι θα λατρέψει ο @Superfunk. Επίσης, αξιοσημείωτο ότι η εταιρεία Soundsation εδρεύει σε οδό με όνομα που νομίζω ότι δεν... συγκινεί τον κ. συνήγορο Via Enzo Ferrari 10 Ιταλικη ΦΙνέτσα . 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2024 ...και μια "αναμνηστική " φωτογραφία, καλωσορίσματος του νέου μέλους Οι "παλίες" την υποδέχθηκαν φιλικά, χωρίς bullying και παρατράγουδα . Θέλω μερικές ακόμα πάντως 4 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Shelter Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2024 Ρε Λάκη τι μπαγλαμίδιον είναι αυτο εδω? 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Shelter είπε Ρε Λάκη τι μπαγλαμίδιον είναι αυτο εδω? Χα.....όλοι με αυτό ψαρώνουν Μια μικρη κιθαρα ηλεκτρικια...shredder λέγεται Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Shelter Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, LK είπε Χα.....όλοι με αυτό ψαρώνουν Μια μικρη κιθαρα ηλεκτρικια...shredder λέγεται Για δώσε κανα λινκ γιατι αν γκουγκλάρω shredder guitar θα μου βγει αυτος 2 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, Shelter είπε Για δώσε κανα λινκ γιατι αν γκουγκλάρω shredder guitar θα μου βγει αυτος https://reverb.com/item/13049957-la-the-shredder-travel-size-solid-body-1990-s-red 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, LK είπε Θέλω μερικές ακόμα πάντως Μάλιστα... μάλιστα... Εξαιρετική ιδέα. Απλά να αγοράσεις το διπλανό, να ρίξεις τον τοίχο για να το ενώσεις με το στούντιο γιατί δύο - τρεις κιθάρες αργότερα δεν θα χωράς να μπεις... 2 all this has happened before and will happen again
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε γιατί δύο - τρεις κιθάρες αργότερα δεν θα χωράς να μπεις... Θα αρχίσει να τις κρεμάει στο ταβάνι... Καλορίζική, Λάκη! 1 Γιώργος
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Θα αρχίσει να τις κρεμάει στο ταβάνι... Καλορίζική, Λάκη! Έτσι τις έχει ο Mike Cambell πάντως. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση