dimsonic Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, LK είπε Αυτό το 1 και κάτι λεπτό μου πήρε 6 ώρες. κάτι μου θυμίζει αυτό με σήμα το μπιφτέκι
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 OP Moderator Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε κάτι μου θυμίζει αυτό Such as? Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 πόση ώρα μου παίρνουν τα δικά μου με σήμα το μπιφτέκι
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 OP Moderator Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε πόση ώρα μου παίρνουν τα δικά μου Α! Ναι...τυράννια κακιά είναι . Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2024 Σε συνέχεια της παρουσίασης της κιθάρας Soundsation. Χάζευα στο youtube και είδα ότι εκτός από τύπου strat , βγάζουν και τύπου LP και Sg,.....οι οποίες είναι αισθητικά τέλειες. ΑΝ σε παίξιμο - ήχο είναι σαν την στρατοκάστερ που πήρα......τότε μιλάμε για απίστευτες ευκαιρίες. Οι κιθάρες είναι ΑΨΟΓΕΣ.......αν πετύχετε καμία δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε. Η εταιρία είναι Ιταλική. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2024 Δυο πραγματικά υπέροχες κιθάρες, με vintage specs, που θα προστεθούν άμεσα στη συλλογή, και με τιμη ντροπής. Η vintage white, που παρουσίασα σε αυτό το νήμα , χτυπάει στα ίσα, για να μην πω ότι ειναι καλλιτερη από την Classic Vibe. https://stollas.com/el/soundsation-twanger-m-3tone-sunburst.html https://stollas.com/el/soundsation-rider-standard-s-fiesta-red-27764.html 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2024 Εύγε* κ. συνήγορε... *Όχι για τις κιθάρες αλλά για την οικολογική συνείδηση καθότι - Fretboard: Eco-Rosewood (CITES compliant) all this has happened before and will happen again
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2024 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Εύγε* κ. συνήγορε... *Όχι για τις κιθάρες αλλά για την οικολογική συνείδηση καθότι - Fretboard: Eco-Rosewood (CITES compliant) Δεν ήξερα να δώσω 2Κ για να κάνω αυτή τη φώτο 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2024 5 λεπτά πριν, LK είπε Δεν ήξερα να δώσω 2Κ για να κάνω αυτή τη φώτο Αααα κύριε συνήγορε... Η τέχνη έχει θυσίες - και πάρα πολλά έξοδα. ΥΓ: Με το μπαρδόν δηλαδή, αλλά αν τις θες για φωτογραφίσεις τόσα κούτσουρα έχουμε- πάσης φύσης και χρώματος. Να μας λες να σου στέλνουμε. Δεν είναι ανάγκη να γεμίσεις ένα σπίτι... κσύλα 1 all this has happened before and will happen again
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2024 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αααα κύριε συνήγορε... Η τέχνη έχει θυσίες - και πάρα πολλά έξοδα. ΥΓ: Με το μπαρδόν δηλαδή, αλλά αν τις θες για φωτογραφίσεις τόσα κούτσουρα έχουμε- πάσης φύσης και χρώματος. Να μας λες να σου στέλνουμε. Δεν είναι ανάγκη να γεμίσεις ένα σπίτι... κσύλα Άσε να υπάρχουν. Το μόνο πράγμα που με ηρεμεί είναι όταν μπαίνω στο studio. Και by the way , οι κιθάρες μαμανε στα σοβαρά. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση