Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 OP Moderator Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε δε με λες, στο στούδιο κάνει κρύο ή το όλον εντάσσεται σε στυλιστική άποψη ή γενικά και εκεί είναι οι συνέπειες της απ ό χης? Τι κρύο; Με ένα τζην πουκάμισο είμαι. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, LK είπε Τι κρύο; Με ένα τζην πουκάμισο είμαι. εγω βλέπω πλεκτό μάλλινο ζιβάγκο με σήμα το μπιφτέκι
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε εγω βλέπω πλεκτό μάλλινο ζιβάγκο Ζιβάγκο; Αλά … Είδατε δεν το γράφω να μην κάνω σαφείς πολιτικές αναφορές. InfluenSir!
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, Nestoras είπε Ζιβάγκο; Αλά … Είδατε δεν το γράφω να μην κάνω σαφείς πολιτικές αναφορές. ε όχι να μας μπανάρουν για ένα κ@λοζιβάγκο 1 με σήμα το μπιφτέκι
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, LK είπε Και την πήρα. Κόστος 150 €. Πολυ ακριβη τη πηρες
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 OP Moderator Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 58 λεπτά πριν, dimsonic είπε εγω βλέπω πλεκτό μάλλινο ζιβάγκο Α! Μόλις είχε έρθει από έξω και της είπα, έλα να σε κάνω πλάνο με την κιθάρα γιατί βαρέθηκα να βγάζω τη φάτσα μου. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, JudgeDredd είπε Πολυ ακριβη τη πηρες Όταν το φυσάς δεν κοιτάς τιμή. InfluenSir!
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 OP Moderator Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, JudgeDredd είπε Πολυ ακριβη τη πηρες Δεν βαριέσαι, Χριστούγεννα είναι. Να κάνουν όλοι γιορτές Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, LK είπε Α! Μόλις είχε έρθει από έξω και της είπα, έλα να σε κάνω πλάνο με την κιθάρα γιατί βαρέθηκα να βγάζω τη φάτσα μου. βρε εσύ το φοράς.... με σήμα το μπιφτέκι
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 OP Moderator Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε βρε εσύ το φοράς.... Ε; Για το ίδιο βίντεο μιλάμε; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση