Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2023 Είδα σημερα αυτην, και ξετρελαθηκα. Μια Soundsation, RIDER-JR VW. Ρωτάω τον φίλο μου που έχει το μαγαζί. Παίζει; Αν παίζει λέει.....μολις την πηρα στα χέρια μου Και την πήρα. Κόστος 150 €. Ένα κλιπάκι και μερικές φωτο. specs: https://www.soundsationmusic.com/en/products/product-detail?prod=17771&cat=A.01.03&ref=modern 13 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Με γειά. Btw, έχεις 14 κιθάρες ή οι φωτός είναι από το μαγαζί? EDIT: Ναι, έχεις 14 κιθάρες. Μόλις είδα το βίντεο... Επεξεργασμένο 23 Δεκεμβρίου 2023 από Waterfall-K 1 Specs talks, Mgs walks
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2023 Κύριε συνήγορε, ότι και αν κάνεις είσαι... υπερπαραγωγή 1 1 all this has happened before and will happen again
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2023 OP Moderator Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Κύριε συνήγορε, ότι και αν κάνεις είσαι... υπερπαραγωγή ελά ρε σιγα, στο φτερο έγινε, ούτε καν HD δεν είναι το βιδεον. 12 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Με γειά. Btw, έχεις 14 κιθάρες ή οι φωτός είναι από το μαγαζί? EDIT: Ναι, έχεις 14 κιθάρες. Μόλις είδα το βίντεο... είναι και αλλες, δεν είναι στο πλάνο 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, LK είπε ελά ρε σιγα, στο φτερο έγινε, ούτε καν HD δεν είναι το βιδεον. Ναι αλλά η φωτό... Όλα τα λεφτά 1 all this has happened before and will happen again
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2023 Ας μην κοροιδευομαστε.Αυτο είναι η πραγματικο κόστος μιας ηλεκτρικής κιθάρας. 1000 ευρώ έχει ένας υπολογιστής τελευταίας τεχνολογίας. Καλά δεν μιλάμε για τιμές που αγοράζεις μοτοσυκλέτα ενίοτε και αυτοκίνητο. Καλόπαιχτη. 1
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2023 OP Moderator Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε . 1000 ευρώ έχει ένας υπολογιστής τελευταίας τεχνολογίας. Πάντως ο υπολογιστής που έχω στο ,studio κάνει και αυτός 150 ευρώ, είναι pentium 4 με windows xp 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 Η Τια γιατι δεν παίζει? 1 με σήμα το μπιφτέκι
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 OP Moderator Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, dimsonic είπε Η Τια γιατι δεν παίζει? Δεν είχα λεφτά να την πληρώσω. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 OP Moderator Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2023 Πάντως, πέρα από τα ποζεριλίκια (που οκ γι' αυτά ζω ), η συγκεκριμένη κιθάρα (και γενικά μια σειρά από φθηνές κιθάρες), πλέον είναι άρτια όργανα , τουλάχιστον για τον studio artist (και αυτό ήταν και το Point το video). Δεν ξέρω για Live, έχω να παίξω live από το 1998 (και ούτε πρόκειται) και δεν μπορώ να φανταστώ τί τυχόν περιορισμούς μπορεί να έχει σε αυτό μια φθηνή κιθάρα. Η συγκεκριμένη τώρα , έχει καταπληκτικό - άνετο μανίκι. Καλό βάρος. Οκ , δεν έχει custom shop fender μαγνήτες, αλλά το feeling και τον ήχο μιας strat τον βγάζει. Κοντράρει δε άνετα τις squier. Έχω παίξει και με καλλίτερες , αλλά και με χειρότερες από αυτή squiers. To φινίρισμά της είναι άψογο και είναι τέλεια ρεπλίκα strat ακόμα και στο Headstock (αυτό ειδικά μου άρεσε πολύ) . Είναι μια entry level κιθάρα, τίμια.....ναι δεν βγάζει το Mojo της strat (και εγώ είμαι βλαμμένος με αυτά) , αλλά τη δουλεία της την κάνει. Την προτείνω ανεπιφύλακτα. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση