Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε άμα προσέξεις αυτό δεν είναι το ίδιο. Αυτό είναι μαύρα με διέσεις σε απόχρωση του γκρί. Το άλλο (Roland) είναι black to black, μαύρη μαυρίλα. Ναι το είδα. 15 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Λαχανί με ροζ διέσεις, κίτρινα με κόκκινες διέσεις, καφέ με μουσταρδί ή κετσαπί διέσεις Είμαι οπαδός του μαύρου, γενικά. Έχω να φορέσω μη-μαύρο ρούχο καμιά 30ρια χρόνια. Τα synths φυσικά τα προτιμάω μαύρα, τα γκρι synths/πληκτροφόρα τα μισώ (μισώ οτιδήποτε γκρι) αλλά έχω και κάποια "κολλήματα" με χρώματα ή συνδυασμούς χρωμάτων. Πχ μ'αρέσει πολύ ο συνδυασμός κίτρινου με μαύρο, παλιά είχα ένα κίτρινο Nokia 5130 με μαύρα πλήκτρα και ήταν κουκλάκι. Γι αυτό και όταν βγήκε το Sledge που ήταν κίτρινο μού άρεσε από την πρώτη στιγμή που το είδα, ακόμα μ'αρέσει, και παρά το κράξιμο που τρώει για το χρώμα του. Γούστα... Επεξεργασμένο 26 Αυγούστου 2024 από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2024 4 λεπτά πριν, Shelter είπε Δεν κακολογησαμε τα hammond. Για τα μαυρα λέω. Δεν σου είπα ότι κακολόγησες τα Hammond, αν έχεις παίξει ρωτάω σε καποιο πληκτροφόρο με μαύρα πλήκτρα. Specs talks, Mgs walks
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2024 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Γι αυτό και όταν βγήκε το Sledge που ήταν κίτρινο Κοίτα, όπως το βλέπω είναι κατάλληλο - τι κατάλληλο, επιβεβλημένο είναι το ορθό- για οπαδούς του Άρη, της ΑΕΚ ή της Ντόρτμουντ Πάντως είναι όμορφο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα μαύρα πλήκτρα. 2 all this has happened before and will happen again
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2024 Guru Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2024 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Είμαι οπαδός του μαύρου, γενικά. Έχω να φορέσω μη-μαύρο ρούχο καμιά 30ρια χρόνια. Μήπως να αρχίσεις να γράφεις και μουσική για μαύρα; Συγγνώμη πλάκα κάνω. 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Γούστα... Συμφωνώ. Αυτό πάντως με τα χρώματα, δηλαδή τρόπος βαφής κλπ, ίσως να ξέρει ο @marathon, σαν να θυμάμαι πως είχε κάνει κάποια παρόμοια συζήτηση στο παλιό φόρουμ αλλά για βάψιμο σε κιθάρες, αν δεν κάνω λάθος. 1
Shelter Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2024 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Δεν σου είπα ότι κακολόγησες τα Hammond, αν έχεις παίξει ρωτάω σε καποιο πληκτροφόρο με μαύρα πλήκτρα. Μια φορά σε ενα Korg microkey 37αρι. Αν θυμαμαι καλά κάπως έτσι το έλεγαν. Είχε και μια έκδοση που ήταν όλο μαύρο. Βέβαια παίζει κάποιο ρόλο ότι δεν ειναι και το βασικο μου οργανο 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2024 Πάντως φίλοι πληκτράδες, ελέω Nord, red is the new black 1 all this has happened before and will happen again
marathon Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Αυτό πάντως με τα χρώματα, δηλαδή τρόπος βαφής κλπ, ίσως να ξέρει ο @marathon, σαν να θυμάμαι πως είχε κάνει κάποια παρόμοια συζήτηση στο παλιό φόρουμ αλλά για βάψιμο σε κιθάρες, αν δεν κάνω λάθος. Tις κιθάρες δεν τις έβαφα εγώ αλλά ο Κακανιάρης (γι αυτό και ήταν επιπέδου customshop). Eγώ ως γνήσιος τεμπέλης...τις τύπωνα!!!!!...και έφτιαχνα τις μάσκες όταν χρειαζότανε! Επεξεργασμένο 26 Αυγούστου 2024 από marathon 2 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2024 Οι εταιρείες θα έπρεπε να βγάζουν τα synths τους σε διάφορα χρώματα, ή έστω να βγάζουν κάποιες limited εκδόσεις και σε άλλα χρώματα. Η Korg πχ το κάνει συνεχώς με τα synths της και εύγε της. Η Yamaha σπανίως, το τελευταίο που θυμάμαι ήταν το Motif XF σε λευκό. Πριν κάποια χρόνια είχα το Korg M50 σε σκουροπράσινη edition και ήταν πανέμορφο. Την κίτρινη edition ήθελα να αγοράσω αλλά ήταν sold out. 19 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Πάντως φίλοι πληκτράδες, ελέω Nord, red is the new black Στην Clavia θα έπρεπε να της απαγορευτεί με νόμο να ξαναβγάλει synths σε κόκκινο, το έχει ξεφτιλίσει τόσα χρόνια με αυτό το χρώμα. Specs talks, Mgs walks
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2024 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε το έχει ξεφτιλίσει τόσα χρόνια με αυτό το χρώμα. Ναι, αλλά κοίτα τι σου έχω... Τώρα και σεμπλεδάκι 2 all this has happened before and will happen again
odis13 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2024 Εγώ απλά θα πώ ότι είδα τις προάλλες αυτό το κακόμοιρο spinet πιανάκι και πέραν του ότι το κυπαρισσί του πάει απίστευτα, τα πλήκτρα που είναι όχι μόνο inverted αλλά με rosewood veneer απλά με πεθαίνουν. Οκ σε synth θα ήταν ξεκάρφωτα αλλά σε πιάνο...it is giving που λένε και τα πιτσιρίκια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση