NemOOO Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Καλημέρα και καλές διακοπές :lol: Παιζει πρόβλημα στο group μου, έφυγε ο κιθαριστό τραγουδιστής μας γιατι είναι τρόμπας και τώρα μείναμε 3 ατομα.... Παίζει να με βοηθήσετε να βρώ τραγουδια alternative-rock-punk οτιδήποτε που να βγαίνει με: μια κιθάρα ένα μπάσσο ντράμς και φωνητικά ή 2 κιθαρές,ντραμς και φωνητικά ΠΡΟΣΟΧΗ: λόγω του ότι ο τραγουδιστής μας είναι ψιλοάμπαλος (ο καλός την εκανε) προσπαθώ να βρώ έυκολα τραγούδια για να βγαίνουν και να μην διαλυθεί το group μέχρι την εύρεση κάποιου άλλου μέλους... THANXXX Time is just a fraction of the sine.......
Vrass Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Οτιδήποτε από Green Day πιστέυω οτι θα σας κάνει. Εναλλακτικά και Offspring. Απλά, πιασάρικα και δημοφιλή.;) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
NemOOO Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Offspring νομίζω ότι είναι ψιλοπεριέργοι θα το τσεκάρω thanx.... Βασικά με το last.fm κανω search βάσει των επηρρόων μας και βρισκω όποια είναι έυκολα... Time is just a fraction of the sine.......
apost Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 αφου θελετε, προς το παρον, να παιξετε ευκολα κομματια, σου συνιστω και εγω offspring.
Lost_Highway Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Υπάρχουν πιο εύκολα τραγούδια απ' αυτά των Ramones; Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια.
apost Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Υπάρχουν πιο εύκολα τραγούδια απ' αυτά των Ramones; ειναι και αυτοι μια επιλογη. πως και μου διεφυγαν??? 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση