metro.am Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 VINYL NOISE.. KLASikos kai zestos! psycho beatsssssss
ScullShot Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Εγώ θα ήμουν delay γιατί είμαι αρκετά τεμπέλης και θέλω να πετυχαίνω πολλά με τις μικρότερες θυσίες ;D if you know what I mean :P The Economy Picker!
fatalv Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Noise Suppressor ;) Tα θερμά μου συγχαρητήρια κύριε taskor.. 8)..Έχετε απόλυτο δίκιο...Αλλάζω την απάντησή μου σε Noise Suppressor και προσθέτω επίσης: Equalizer & Compression Ssssssustainer....Mòνο με αυτά τα 3 κάνεις σωστή δουλειά και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δόγμα αυτή η ρήση!! 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα.
prang Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Χιλιοειπωμένο, αλλά delay. Δηλαδή, delayed (=καθυστερημένος). Μπορεί και κανένα ΚTube (=κτούμπ..) Overdrive. Εντάξει, τέρμα η πλάκα. Δεν ξέρω τίποτα από εφφέ, μόνο με τα stomp της Behringer έχω παίξει. Θα έλεγα το FM600 Filter Machine, γιατί είμαστε κατά φαντασίαν δημιουργοί, οπότε... http://sfyraki.blogspot.com/ - Tom Still Waits
schafferbfg Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 εγω μαλλον θα ημουν octaver !!! γιατι κανω πολλες δουλειες μαζι :P :P Rock..Dust..Light..Star
nemo Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Θα είμουν ο εαυτός μου, δηλαδή πετάλι signature που λένε...
dimmis Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 over drive <vromiaris> alla kouremenos kai plimenos ksekathara pramata Home
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση