Data_Panik Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 ταλαιπωρημενο audio input σε κανα korg ms20 καθως τα τελευταια μου σαββατοκυριακα ειναι πολυ πανικος και με εχουν εξαντλησει αλλα ακομα κανω παραξενους θορυβους....... Presets Suck!
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Απο αποψη παιξιματος, θα ημουν μαλλον κατι μεταξυ delay και equalizer. Σαν χαρακτηρας, ΣΙΓΟΥΡΑ πολυεφε... Και μαλιστα δυσκολο στην χρηση... What frequency are YOU getting?
Jester Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Εγώ το κόβω να ήμουν Ring και μάλιστα μεταχειρισμένο. Σαλταρισμένο εφέ σαν εμένα ^^ ;D.
V.P. Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 FUZZ.....kai μαλιστα με germanium transistors ...και εννοειται το gain knob sto full
lunar Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 echo...ο.ο.ο.ο.ο.ο..... (όχι reverb) ( πάντα από ελληνικό πανηγύρι ή θρυλικές ηχογραφήσεις δεκαετίας 80 ) μήτσο βάλε έκο κ΄ευαισθησία ;D ;D ;D ttp://www.myspace.com/trioaynan
PARIS_K Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 echo...ο.ο.ο.ο.ο.ο..... (όχι reverb) ( πάντα από ελληνικό πανηγύρι ή θρυλικές ηχογραφήσεις δεκαετίας 80 ) μήτσο βάλε έκο κ΄ευαισθησία ;D ;D ;D ξεχασες και το octavier στο κλαρίνο και στα πλήκτρα.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D www.beatonboard.com
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 echo...ο.ο.ο.ο.ο.ο..... (όχι reverb) ( πάντα από ελληνικό πανηγύρι ή θρυλικές ηχογραφήσεις δεκαετίας 80 ) μήτσο βάλε έκο κ΄ευαισθησία ;D ;D ;D Χαχαχαχα!!! ;D ;D ;DΈχεις δει τον Σταρόβα να μιλάει για αυτό??? ;D ;D ..but the sun is eclipsed by the moon...
roybatty Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Ένα Εventide Ηarmonizer 8) Occam's razor makes the cutting clean.
nizz Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Έτσι που'ναι το κεφάλι μου τελευταία, μάλλον για λίγο fuzz με βλέπω με μπόλικο flanger...
lunar Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 χα χα !!! ναι ρε σταροβας, αναπαριστούσε τραγουδιστή δεκαετίας 80 που είχε τιγκάρει το echo, και τραγουδούσε με το στόμα πως ακουγόταν , απίστευτος , δε θυμάμαι το κομμάτι αλλά πολύ γέλιο.... ttp://www.myspace.com/trioaynan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση