12plus Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Phaser ... Μη ρωτήσεις γιατί! :P Πάντως άνοιξες ένα από τα πιο εμπνευσμένα νήματα LOLOL :lol:
NightCrawler Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 rack gear intellifex...πολυ εφφέ ...τα κάνω όλα και συμφέρω.. αλλά αμα δεν ξέρεις απο κουμπάκια και ήχο άστο καλύτερα... δεν μασάω το σήμα... και παίζω καλά στις loopes αλλά και μπροστά.... δυστυχώς... η ποιότητα μου....φθίνει μέρα με την μέρα...λόγω της μαμάς εταιρίας...
kramer8 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 μαλλον marshall jackhammer καθως ειναι το αγαπημενο μου. hell aint a bad place to be...
12plus Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 ¶λλαξα γνώμη. Θα ήμουν ή phaser, ή flanger, ή wah-wah ή κανένας rotary speaker simulator... Και τα 4 μου κάθονται μια χαρά...
Clouseau Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 wah-wah θα ήταν σίγουρα η πρώην μου :P
Guru npap Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Guru Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 "ηχοληπτική" αδεία time stretch (μια και δεν είναι effect)...κάνοντας την έννοια του χρόνου λάστιχο... άλλες φορές στριμώχνω δεκάδες διαφορετικές ενασχολήσεις και υποχρεώσεις σε μικρό χρόνο και άλλες φορές κάνω το αντίθετο... :lol: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Whammy :D You are wrong f**ked and overatted...
Loki Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Multiband Compressor με εμφαση στο Multiband Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση