BoogieMan Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Noise reduction!!! :lol: Δεν μπορω τους ενοχλητικους θορυβους!! :) Texas tone that's bad to the bone...
haryy Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 χορδή :D http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio
SamTheRipper Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Εγώ θα ήμουν οπωσδήποτε κάποιο distortion,μάλλον metal,γιατί είμαι παλιοβρωμύλος και κάφρος αλλά και phaser γιατί μπορώ να αλλάξω διάθεση κλπ από τη μια στιγμή στην άλλη. Οπότε μάλλον metal με phaser :wink:
AntonyPath Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Stereo Delay ε και οτι προκυπτει απο αυτο
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Whammy :D Janick' date=' no offence man, αλλά πίνεις ορμόνες? :D :lol: :lol:[/quote'] Όχι αλλά είμαι ευέλικτος και διαλλακτικός άνθρωπος :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted...
menelaos Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Wah wah, γιατί είμαι λίγο γκρινιάρης.... :):) :oops: :oops: :? Ps. ένα από τα κορυφαία threads που άνοιξαν πρόσφατα ;)
Ritchie22 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Chorus κάποιες φορές και άλλες φορές fuzz σε ήπια settings....
panagiotis Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 wah cry baby λόγω amott..... Βass is a state of mind...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση