apost Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 οτιδηποτε με βαθος γιατι γουσταρω Τερλεγκα... 8)
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Προειδοποίηση: αυτό το θέμα δεν έχει λάβει απαντήσεις για τουλάχιστον 120 ημέρες. Αν δεν θέλετε σίγουρα να απαντήσετε, παρακαλούμε σκεφτείτε την περίπτωση να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα. Όχι, θέλω να απαντήσω, μου άρεσε πολύ το topic. Το πιο συναρπαστικό εφφέ (για τα δικά μου δεδομένα) το έχω ακούσει από ένα demo CD του KYMA/Capybara. Ήταν vocals τα οποία ηχογραφόντουσαν στην εσκεμμένα μικρή sample memory, και σε πραγματικό χρόνο γίνοταν granularization. Η μνήμη ήταν μικρή (2-3 sec) για να μην μπορεί να χωρέσει όλη την φράση και το granularization εφφέ εφαρμόζονταν στο περιεχόμενο της μνήμης σε πραγματικό χρόνο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να "διαλύεται" στην κυριολεξία η φράση, σου έδινε την εντύπωση πως ήταν σαν να ψεκάζει κάποιος τα φωνητικά στον χώρο..! Ήταν φυσικά dry/wet ισορροπία (για να μπορέσει κανείς να αντιληφθεί τα λεγόμενα της φράσης μέσω του dry σήματος) και είχε και ένα μικρό reverb. ΟΚ, ίσως παραείμαι ονειροπόλος και δεν τελώ υπό την επήρρεια ουσιών, αλλά πραγματικά ήταν ένα εφφέ που όμοιό του δεν έχω ξανακούσει.
telekris Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Toadworks Redux. Κάνω μόνο ένα πράγμα καλά, σε όλα τα άλλα ό,τι να'ναι! Καμία σχέση με το Ναπολέοντα δηλαδή.
jack2 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Εγω θα ειμουν μαλλον ο Pseudoacoustic Infector της Rane. http://www.rane.com/pi14.html
CHIOTOS Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Αν ήμανε εφε, θα ήμανε τζι καπα τρια με ρολανδ γκιτάρ σινθεσαιζερ
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Ibanez WH-10 ..but the sun is eclipsed by the moon...
blackie Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Θα ημουν Presence Control στο equalizer ενος ENGL...
gesso Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2008 Εγω θα ημουνα οτιδηποτε behringer ..... ποτε δεν βγαζω καλο ηχο !!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση