mpamps Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δύσκολα το λες "τεχνικό θέμα", αλλά είπα να το ανοίξω σε αυτό το section. Δίαβαζα συνεπαρμένος το χθεσινοβραδινό status update του @cos_dr σχετικά με το αγιοβασιλιάτικο logο του Noiz και απόρησα. "Ποιό αγιοβασιλιάτικο logo;" Όπως φαίνεται το εν λόγω logo είναι διαθέσιμο μόνο στο Light mode. Οι του Dark mode εις το πηγάδιν.... Είπα μήπως έγινε για τεχνικούς λόγους, λόγω του dark background, αλλά το δοκίμασα και φαίνεται μια χαρά. Τι λέτε; Δεν το βάζουμε και στο Dark mode να μπούμε κι εμείς στο πνεύμα; Επεξεργασμένο 12 Δεκεμβρίου 2023 από mpamps 2
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2023 Στο influencing μου post αναφέρεσαι προφανώς Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
mpamps Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, cos_dr είπε Στο influencing μου post αναφέρεσαι προφανώς Έχεις απόλυτο δίκιο. Κακώς το υποβάθμiσα σε "status update". 1
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, mpamps είπε Οι του Dark mode εις το πηγάδιν.... Να μην είστε... σκοταδιστές, να βλέπετε τα πάντα. Ε άμα πχια... 1 1 all this has happened before and will happen again
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Να μην είστε... σκοταδιστές, να βλέπετε τα πάντα. Ε άμα πχια... Οι τελεκαστεράκηδες έτσι είναι. 1 InfluenSir!
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2023 εγώ βλέπω πως μπήκε και στο dark mode τώρα. Αλλά προτιμώ το white mode. Για εμένα το NOIZ πάει με white mode, στο white mode μου πάει και καλύτερα στο μάτι το λογότυπο της καρδιάς μας. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, cos_dr είπε εγώ βλέπω πως μπήκε και στο dark mode τώρα. Αλλά προτιμώ το white mode. Για εμένα το NOIZ πάει με white mode, στο white mode μου πάει και καλύτερα στο μάτι το λογότυπο της καρδιάς μας. φος_dr. 1 3 InfluenSir!
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Nestoras είπε φος_dr. cos_dr σημαίνει φως 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2023 Τα Χριστούγεννα είναι του Κυρίου. Αυτόν να βάλετε. 1
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Τα Χριστούγεννα είναι του Κυρίου. Αυτόν να βάλετε. Να βάλουν μια φάτνη στο Ο που να έχει μέσα κατσικάκια και μουσικούς ντυμένους μάγους με όργανα στο χέρι και να δίνουν στο θείο βρέφος μια μπαγκέτα μαέστρου. Welcome to Noizlehem! Yeah! Χαχαχαχαχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση