fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Εχω κατεβασει patch για ολα τα μοντελερ κ τωρα ψαχνω να βρω τα μοντελερ Να πεις του Γιώργου να στα πάρει, που έχει καλές άκρες στα καταστήματα. Να, τέτοια μου κάνετε, και έχασα μια απ' τις καλύτερες ελληνικές κωμωδίες στην τηλεόραση πριν λίγο. https://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/799753/ksespasma-spatha-na-parembei-o-eisaggeleas-3-penalti-gia-olympiako-eprepe-na-metrhsei-to-gkol-giati-vid Μπενάλτυ και τρεις βολές έπρεπε να δώσει ο Παπαπέτρου λέμε. Α, και τεχνική ποινή. Επεξεργασμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Να πεις του Γιώργου να στα πάρει, που έχει καλές άκρες στα καταστήματα. Στην αποθηκη του με τα οργανα που στελνει Τομαν πρεπει να εχει μερικα 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
geka Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2023 λοιπον αυριο για εκδικηση θα φερω τρεις ανθρωπους στο σπιτι μου να χτυπησουν με τον αντιχειρα την μι μπασο στην τελε μου. Ο πρωτος ειναι ενας με πολυ χοντρο αντιχειρα, ο δευτερος με μεσαιου μεγεθος και ο τριτος η γυναικα μου να δουμε αν θα το βρεις. Ισως αποκλειστει οπου χτυπαει η συζυγος γτ δεν θα μπορει να χτυπησει μονο την μι χωρις να χτυπαει και την λα μπασο ταυτοχρονα. Αν δεν σ αρεσει αυτο θα βαλω μικροφωνο μεσα στο ηχειο της ακουστικης και θα βαλω να φυσηξουν ενας αντρας μια γυναικα και ενα παιδι. Ενας καπνιζει πολυ ενας λιγο και στριφτα και το παιδι καθολου . Και βρισκεις ποιανου πνοη αντιχειται στο ηχειο.Διαλεγεις............... 4
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Ωραιο το Overdrive πεταλι σου. Παιξε τωρα και ΚΑΘΑΡΑ ωστε να καταλαβουμε και τις κιθαρες σου. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Superfunk είπε Παιξε τωρα και ΚΑΘΑΡΑ ωστε να καταλαβουμε και τις κιθαρες σου Εδώ παίζω καθάρα, με άλλη σειρά τις κιθάρες. κλιπ 1 Your browser does not support the HTML5 audio tag clip 1.mp3 κλιπ 2 Your browser does not support the HTML5 audio tag clip 2.mp3 κλιπ 3 Your browser does not support the HTML5 audio tag clip 3.mp3 Μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά, μιας και δεν είχατε και πολλή τύχη με τα προηγούμενα κλιπ Γιώργος
Ali Barout Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά, μιας και δεν είχατε και πολλή τύχη με τα προηγούμενα κλιπ 1Σ, 2Λ, 3Τ λέω εγώ, ψιλοστηντύχη. 1
Miltos23 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Λέω να δοκιμάσω τη τύχη μου κι ας πάω κουβα: 1ο συγκριτικό: Tele Strat Les Paul 2ο συγκριτικό: Strat Tele Les Paul 1 All the money of the world can't buy me
Άγιος Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 η τελευταία είναι η Les Paul και στα δυο 1 kavagio for strings
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Άγιος είπε η τελευταία είναι η Les Paul και στα δυο Συυμφωνω 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2023 Στο δεύτερο κλιπ. Tele .Les Paul.Stratocaster.. Το βραβείο μου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση