fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Μόνο ο Doctor θα συνέχιζε να τρώει ατάραχος ενώ δίπλα του παίζει ο Cory Henry. Κι εγώ αυτόν σκέφτηκα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κι εγώ αυτόν σκέφτηκα. Ε, δεν υπάρχουν και πολλοί που να του μοιάζουν Specs talks, Mgs walks
fatalv Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, fusiongtr είπε Κι αυτό Κυπαρισσιώτικο? Αφτο ινε ''θα κατέλυε'' πιθανόν είναι το σωστό. μπορεί να κάνω λάθος. Επεξεργασμένο 15 Νοεμβρίου 2023 από FatalV ...από την πολλή γκαργκανέλα.
manosx Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2023 Υπερμουσικαρες ΑΛΛΑ ο τιτλος ειναι αστοχος, ξυλο μετα μουσικης μονο εδω: 1 1 2
Ali Barout Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, FatalV είπε θα κατέλυε Θα κατελύετο θα έλεγα και εγώ αντιδιαμετρικά του μοριά. Ή καταλυνόταν αλλά οκ ναουμ, πού είναι το χρώμα, πού είναι η έκφρασις, πού είναι ο βάγκνερ, πού είναι ο πουτσίνι; Η μπάντα εξωπραγματική. Βέβαια θα το πω κι ας με κράξετε, μου φάνηκαν λίγο...βαρετούληδες. Οκ. Κόβουμε πατσές, κάνουμε φέτες το χρόνο, έχουμε θανατερή αττάκα, σούπερ εντυπωσιακό για ένα δύο κομμάτια, αλλά... Αλλά. Δεν το είδα όλο βέβαια, τα πρώτα 5 6 κομμάτια. Μπορεί αργότερα να αλλάζει, επιφυλάσσομαι για όταν το δω όλο. Θα ήθελα δηλαδή περισσότερο αυτοσχεδιασμό και λίγη αλητεία παραπάνω και λιγότερα τούττι τριπλό τόλουπ σε διπλό άξελ. (Το σέξιον των πνευστών σπέρνει, και σε τεχνική δυσκολία μου φαίνεται οτι ο κιθάρας περνάει το πιο εύκολό του απόγευμα σε σχέση με τους υπόλοιποι. Ο μπασίστας άντε γεια.) 1 2
Guru makam Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2023 Guru Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, manosx είπε Υπερμουσικαρες ΑΛΛΑ ο τιτλος ειναι αστοχος, ξυλο μετα μουσικης μονο εδω: Καφρίλα και από τους από πάνω και από τους από κάτω... Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση