fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Nestoras είπε Όχι ρε π@#στη μου. Τώρα θα πάρει και με maple ταστιέρα. Κανονίστε να μην έχω internet αύριο να δω τις φωτός έτσι? Ότι και να κάνεις όμως Νέστορα, σαν τον Ραλφ δεν μπορείς να παίξεις ασούμε. Επεξεργασμένο 13 Νοεμβρίου 2023 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Όχι ρε π@#στη μου. Τώρα θα πάρει και με maple ταστιέρα. Κανονίστε να μην έχω internet αύριο να δω τις φωτός έτσι? Ότι και να κάνεις όμως Νέστορα, σαν τον Ραλφ δεν μπορείς να παίξεις ασούμε. Δεν κατάλαβες, τον ηλικιωμένο διοπτροφόρο θα κάνω. 1 InfluenSir!
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Nestoras είπε Δεν κατάλαβες, τον ηλικιωμένο διοπτροφόρο θα κάνω. Αμάν .... Ακόμα χειρότερα ... Κάηκε το κουλούρι μας. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Αμάν .... Ακόμα χειρότερα ... Κάηκε το κουλούρι μας. Επίσης τέλε με maple έχω, από την άλλη δεν έχω. InfluenSir!
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τι, πάει να πάρει το original μαδέρι που είχε ο @Freedom στην αγγελία? Όχι... Άλλου είδους "τυράκι"... all this has happened before and will happen again
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Nestoras είπε Επίσης τέλε με maple έχω, από την άλλη δεν έχω. Δεν πειράζει. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ότι και να κάνεις όμως Νέστορα, σαν τον Ραλφ δεν μπορείς να παίξεις ασούμε. Το γυροφέρνεις 1 all this has happened before and will happen again
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 @Nestoras τζαμπα θα την παρεις την ρακετα με μεηπλ. Ως γνωστον το eugene's trick bag ειναι παιγμενο απο τον Βαι με Σαρβελ (ή Τζαξον η ο,τι τελοςπαντων ειναι αυτη που ειχε τοτες) κ οχι απο τον Ντανιελ Σαν με μαδερι 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Το γυροφέρνεις Breathe in breathe out wax on wax off 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Nestoras είπε Nes... ...σαν να ομορφυνες ωρέ... 3 ώρες πριν, Nestoras είπε Επίσης τέλε με maple έχω, από την άλλη δεν έχω. Εδώ πάει το, ότι ΔΕΝ έχει κανείς, καλό ειναι... (ήρεμαααααααααααα...) 4 ώρες πριν, fusiongtr είπε Να αρχίσει να ψάχνεται ο Νέστορας να πάρει fm9 Δεν θα το ανοιξουμε βρε, δεν έχει νοημα...οχι σε αυτή την φάση τουλάχιστον... Αλλά έχω σκεφτεί από τώρα την αναμνηστική φωτογραφία... Nes, ετοιμάσου, θα γράψεις ιστορία assούμε... 1 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση