Nestoras Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, mpamps είπε 1)Ωραιοι. Μπράβο στη μπάντα. Super το ταυράκι. 2)Κατευθείαν στο Noiz jam. 1) Ευχαριστώ @mpamps 2) Δεν το είχα σκεφτεί. Σούπερ ιδέα. InfluenSir!
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Στις 11/11/2023 στις 3:29 ΜΜ, Nestoras είπε Είδες, την τέλε δεν την εμφανίζω. Κι επειδή αύριο έχω ραντεβού με τον @Freedom πιθανόν στο επόμενο να βγω με Parker. 1 2 InfluenSir!
mpamps Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Nestoras είπε Κι επειδή αύριο έχω ραντεβού με τον @Freedom πιθανόν στο επόμενο να βγω με Parker. Θα υπογράψεις αυτόγραφα; 1
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Nestoras είπε Κι επειδή αύριο έχω ραντεβού με τον @Freedom πιθανόν στο επόμενο να βγω με Parker. Σιγά και να μην έδινα ποτέ σε Γελαδάρη Parker... .. BIC και πολύ είναι σε εσένα και το Τελεσυνάφι σου, assούμε... Και μισοτελειωμένος, έτσι? Τα καλά τα κρατάω για μένα... ΜΙΛΗΣΑ!!! Επεξεργασμένο 13 Νοεμβρίου 2023 από Freedom 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, mpamps είπε Θα υπογράψεις αυτόγραφα; Έτσι είναι οι φίρμες. 13 λεπτά πριν, Freedom είπε Σιγά και να μην έδινα ποτέ σε Γελαδάρη Parker... .. BIC και πολύ είναι σε εσένα και το Τελεσυνάφι σου, assούμε... Και μισοτελειωμένος, έτσι? Τα καλά τα κρατάω για μένα... ΜΙΛΗΣΑ!!! Κι εγω που ήθελα να κάνω αναβάθμιση από τα μολύβια της Faber - Fender …. 1 InfluenSir!
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Α βρε γατάκια... Τι tele και κολοκύθια τούμπανα. SG βρε... SG... Best guitar money can buy 1 1 all this has happened before and will happen again
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Best guitar money can buy After tele, of course! 2 InfluenSir!
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Nestoras είπε After tele, of course! Νομίζω ότι το Σισμανόγλειο εφημερεύει. Δεν πας μια βόλτα? Εγώ για το καλό σου το λέω .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Νομίζω ότι το Σισμανόγλειο εφημερεύει. Δεν πας μια βόλτα? Εγώ για το καλό σου το λέω .... Αύριο 2 τινα μπορεί να συμβούν: 1) Να πουλήσω την τέλε, ή 2) Ο @Freedom να γίνει τελεφίλος! 1 InfluenSir!
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε Αύριο 2 τινα μπορεί να συμβούν: 1) Να πουλήσω την τέλε, ή 2) Ο @Freedom να γίνει τελεφίλος! Α γεια σου. Τι τιμή σκέφτεσαι? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση