Nestoras Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Ο μαέστρος μας έκανε τη τιμή να παίξει μαζί μας. Τον ευχαριστούμε. Get ready..mp4 10 InfluenSir!
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Μπράβο Νέστορα. Καταπληκτικό. Κ εσύ πανέμορφος. Αν θες μπορείς να μου βάλεις ευχαριστώ. 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Μπράβο Νέστορα. Καταπληκτικό. Κ εσύ πανέμορφος. Αν θες μπορείς να μου βάλεις ευχαριστώ. Έβαλα. Να σου το πω και σουηδικά, Tack! 1 InfluenSir!
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Ευχαριστώ εγώ. Αυτή τη στήριξη δε θα τη ξεχάσω. Όχι σαν τα άλλα τα ρεμαλια που τους το ζήτησα κ γελαγανε . Ήταν όντως σούπερ by the way 1 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Ευχαριστώ εγώ. Αυτή τη στήριξη δε θα τη ξεχάσω. Όχι σαν τα άλλα τα ρεμαλια που τους το ζήτησα κ γελαγανε . Ήταν όντως σούπερ by the way Γι' αυτό οι άλλοι δεν είναι Sir! Επεξεργασμένο 11 Νοεμβρίου 2023 από Nestoras 3 InfluenSir!
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Nestoras είπε Γι' αυτό οι άλλοι δεν είναι Sir! Ακριβώς αυτό! Ευχαριστούμε που το μοιραστήκατε μαζί μας, δεν μπορούσατε να είστε τιποτα άλλο από υπέροχοι, εξαιρετικοί!!!!! Keep Rockin'!!!! 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, cos_dr είπε Ακριβώς αυτό! Ευχαριστούμε που το μοιραστήκατε μαζί μας, δεν μπορούσατε να είστε τιποτα άλλο από υπέροχοι, εξαιρετικοί!!!!! Keep Rockin'!!!! Ευχαριστώ @cos_dr 1 InfluenSir!
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Πολύ ωραίο, μπράβο παιδιά. Γεια σου ρε Νέστορα με την SG σου ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πολύ ωραίο, μπράβο παιδιά. Γεια σου ρε Νέστορα με την SG σου ... Είδες, την τέλε δεν την εμφανίζω. 2 InfluenSir!
mpamps Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Ωραιοι. Μπράβο στη μπάντα. Super το ταυράκι. 2 ώρες πριν, Nestoras είπε Είδες, την τέλε δεν την εμφανίζω. Κατευθείαν στο Noiz jam.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση