fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Οι Γάλλοι το κάνανε τηλεοπτική σειρά. 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Καλα ο Σαντανας για εμενα ειναι πολυ σπουδαιοτερος καλλιτεχνης απο τον Αλ, αλλα το Γιουροπα δεν ειναι η πιο γουστοζικη στιγμη του Το Κονφερανς ειναι καλυτερο αυτό σε λέω. Δεν ήταν δικό του. Απο έναν αρμένη το ξεπατίκωσε 4 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Καλα ο Σαντανας για εμενα ειναι πολυ σπουδαιοτερος καλλιτεχνης απο τον Αλ, αλλα το Γιουροπα δεν ειναι η πιο γουστοζικη στιγμη του Το Κονφερανς ειναι καλυτερο αυτό σε λέω. Δεν ήταν δικό του. Απο έναν αρμένη το ξεπατίκωσε 2 με σήμα το μπιφτέκι
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε αυτό σε λέω. Δεν ήταν δικό του. Απο έναν αρμένη το ξεπατίκωσε αυτό σε λέω. Δεν ήταν δικό του. Απο έναν αρμένη το ξεπατίκωσε Σιγα τωρα που το ξεπατικωσε... 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε αυτό σε λέω. Δεν ήταν δικό του. Απο έναν αρμένη το ξεπατίκωσε Λες εκεί στο Μέξικο, αντί για μπουρίτος, να τρώγανε chi kiofte? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Σιγα τωρα που το ξεπατικωσε... το δανείστηκε. Μονο που ο αρμένης το έκανε το 1959 γενικά ήταν καλός δανειστής εδώ ούτε τον τίτλο δεν άλλαξε 1 1 με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Ρε τον Σαντάναααα. Και το black magic αλλουνού, και το she's not there αλλωνών, κλπ. Καναδικό του έγραψε? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Ρε σεις μου ήρθε αυτό το mail και νομίζω ότι το έλαβαν και άλλοι... "Έγκληση για έλεγχο από την ΑΑΔΕ Μέλος του μουσικού forum «Noiz.gr», παρατηρήθηκε ύποπτη δραστηριότητα σε «νήμα» του ιστότοπου το οποίο ενδεχομένως να σχετίζεται με αδήλωτη υπηρεσία influencing και αφορά ηλεκτρικές κιθάρες υπό την επωνυμία «Telecaster». Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα ελέγξει τις δραστηριότητες σας ως υπόπτου για την προώθηση του εν λόγο προϊόντος, με σκοπό το ίδιον όφελος". 1 2 all this has happened before and will happen again
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 θες κι άλλα? με σήμα το μπιφτέκι
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Ρε σεις μου ήρθε αυτό το mail και νομίζω ότι το έλαβαν και άλλοι... "Έγκληση για έλεγχο από την ΑΑΔΕ Μέλος του μουσικού forum «Noiz.gr», παρατηρήθηκε ύποπτη δραστηριότητα σε «νήμα» του ιστότοπου το οποίο ενδεχομένως να σχετίζεται με αδήλωτη υπηρεσία influencing και αφορά ηλεκτρικές κιθάρες υπό την επωνυμία «Telecaster». Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα ελέγξει τις δραστηριότητες σας ως υπόπτου για την προώθηση του εν λόγο προϊόντος, με σκοπό το ίδιον όφελος". Ναι σας επαιρνα κ πριν.... Ο Νεστορας ειναι.. 4 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
manosx Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ρε σεις μου ήρθε αυτό το mail και νομίζω ότι το έλαβαν και άλλοι... "Έγκληση για έλεγχο από την ΑΑΔΕ Μέλος του μουσικού forum «Noiz.gr», παρατηρήθηκε ύποπτη δραστηριότητα σε «νήμα» του ιστότοπου το οποίο ενδεχομένως να σχετίζεται με αδήλωτη υπηρεσία influencing και αφορά ηλεκτρικές κιθάρες υπό την επωνυμία «Telecaster». Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα ελέγξει τις δραστηριότητες σας ως υπόπτου για την προώθηση του εν λόγο προϊόντος, με σκοπό το ίδιον όφελος". Παλι καλα να λες, εγω εβλεπα Σκαι πριν λιγο, και βγηκε ο Σκουρλετης και απαιτουσε να μαθει ποιος ειναι αυτος ο Superfunk. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση