σκούφοΣ Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ναι καλα. Ο αλλος εχει γινει υποκαταστημα θωμα Ηρακλείου θα ασχοληθουν με small time crooks Ο αλλος ειναι επαγγελματιας reviewer ομως. Απλα τυγχανει εργοδοτης να ειναι ο εαυτος του 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
bouzoukleri Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, vrasidas27 είπε Αν κερδίσω κάνα τζόκερ θα πάω να πάρω 99 Harley Benton Tele ... Και θα τις κάνω δώρο στους άπιστους Έτσι για γούστο 3
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, bouzoukleri είπε Και θα τις κάνω δώρο στους άπιστους Έτσι για γούστο Αψογος!!! Παρακαλώ να μοιραστούν αναλογικά... Μετά από προχειρους υπολογισμούς, δικαιούμαι από 5 έως 7. Κάνε like αν συμφωνεις και παιρνω τωρα τηλεφωνο τον μάστορα να μου φτιάξει και ενα τζακι τωρα που είναι ακόμα γιαπί!!! 1 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, bouzoukleri είπε Και θα τις κάνω δώρο στους άπιστους Έτσι για γούστο Κοίτα πόσο νυσταζα χτες, που άλλο νόμιζα πως έγραψα κ άλλο έγραψα τελικά... 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Κοίτα πόσο νυσταζα χτες, που άλλο νόμιζα πως έγραψα κ άλλο έγραψα τελικά... Πήρε την πρωτοβουλία και ΠΟΛΥ καλά έκανε ο άνθρωπας... Το λοιπον, παιρνω τηλ τον μάστουρα... Μου έταξές, έτσΕ? Δεν θέλω πισωγυρίσματα!!! 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Κοίτα πόσο νυσταζα χτες, που άλλο νόμιζα πως έγραψα κ άλλο έγραψα τελικά... Don't yawn and post... 21 λεπτά πριν, bouzoukleri είπε θα τις κάνω δώρο στους άπιστους Thanx but no thanx 2 all this has happened before and will happen again
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Freedom είπε Πήρε την πρωτοβουλία και ΠΟΛΥ καλά έκανε ο άνθρωπας... Το λοιπον, παιρνω τηλ τον μάστουρα... Μου έταξές, έτσΕ? Δεν θέλω πισωγυρίσματα!!! Τα γκιβαγουεη να τα ζητήσετε από ιφλουεσες κύριε 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
fenderiarhs Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο βιντεο η σωστη απαντηση ειναι η εξης........."Αι πηγαινε πλυνε κανενα πιατο που θα πεις για τελε." Επεξεργασμένο 3 Νοεμβρίου 2023 από fenderiarhs 2 things are infinite:the universe&human stupidity
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, fenderiarhs είπε Στο βιντεο η σωστη απαντηση ειναι η εξης... "Τι μας λες καλή μου... Ή μάλλον τι δεν μας λες... Που είναι η tele που άρχισαν όλα;" 3 all this has happened before and will happen again
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Freedom είπε Πήρε την πρωτοβουλία και ΠΟΛΥ καλά έκανε ο άνθρωπας... Το λοιπον, παιρνω τηλ τον μάστουρα... Μου έταξές, έτσΕ? Δεν θέλω πισωγυρίσματα!!! θέλω και γω μία. (με κρέας) με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση