Superfunk Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Όπως την ακούω πάντως, είναι τίγκα στο twang. Ναι,οι μαγνήτες είναι πολύ ωραίοι,είχα μια πριν πολλά χρόνια,νομίζω και στις αγγελίες είχαν ανέβει παλιά δύο τρεις. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
odis13 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Jolana Tornado indeed! Εχει και το σωστο headstock. Επεξεργασμένο 5 Νοεμβρίου 2023 από odis13 2
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως μου αρέσει. Η 335 των φτωχών. Και έχει και τρέμολο. Επεξεργασμένο 5 Νοεμβρίου 2023 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Ali Barout Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2023 Μια χαρά κορίτσι είναι, μην κοιτάς που την παίζουν έτσι λίγο μανιαουρέικα, πατιναριστή. Κατά βάθος είναι κυρία.
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Ali Barout είπε Μια χαρά κορίτσι είναι, μην κοιτάς που την παίζουν έτσι λίγο μανιαουρέικα, πατιναριστή. Κατά βάθος είναι κυρία. Εμένα μου αρέσει όπως την παίζουν. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2023 42 λεπτά πριν, Superfunk είπε Ναι,οι μαγνήτες είναι πολύ ωραίοι ... Μονοί είναι ή μίνι? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εμένα πάντως μου αρέσει. Η 335 των φτωχών. Και έχει και τρέμολο. την 335 των φτωχών την έχω εδώ και χρόνια Αυτό είναι κιτσοκούτσουρο με μανιβέλα 3 1 με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε Αυτό είναι κιτσοκούτσουρο με μανιβέλα Την jaguar πάντως την τρώει για πρωινό για τα γούστα μου. Και είναι και πιο μουράτη. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Kanimothrios Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εμένα μου αρέσει όπως την παίζουν. Πιστεύω πως κάπως έτσι ηχεί στους κεντροβορειοευρωπαίους το ελληνικό κλαρίνο στα πανηγύρια. 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Kanimothrios είπε Πιστεύω πως κάπως έτσι ηχεί στους κεντροβορειοευρωπαίους το ελληνικό κλαρίνο στα πανηγύρια. Δεν αντιλέγω. Αυτός ο τύπος όμως, έτσι όπως την χρησιμοποιεί, με την παραμόρφωση και το τρέμολο, την κάνει να ακούγεται σαν άταστη. EDIT: Εντωμεταξύ, οι από πίσω παίζουν σε κάποιες φάσεις εντελώς στον γάμο του καραγκιόζη. Επεξεργασμένο 5 Νοεμβρίου 2023 από fusiongtr 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση