manosx Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Να πώ τώρα μια κακία; Αν η Μιμή δεν ήταν κιθαρίστρια και ήταν ντράμερ ή οτιδήποτε άλλο, δεν θα είχε τόσο σύντομα 1Μ ακόλουθους. Τί μας λέει αυτό για τους κιθαρίστες ..εε.. ακόλουθούς της; 2
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Το 2000 είχα γνωρίσει τη Βέρα Λάμπρου, όταν ήταν ακόμα μια κανονική κοπέλα. Μετά βέβαια έκανε εκείνο τον χωρισμό που την έστειλε κι έπαθε νευρικό κλονισμό και άρχισε τις φωτογραφήσεις στα penthouse κλπ κι εξελίχθηκε στη γνωστή trash persona που όλοι ξέρουμε.. κρίμα, την είχα συμπαθήσει.
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Να πώ τώρα μια κακία; Αν η Μιμή δεν ήταν κιθαρίστρια και ήταν ντράμερ ή οτιδήποτε άλλο, δεν θα είχε τόσο σύντομα 1Μ ακόλουθους. Τί μας λέει αυτό για τους κιθαρίστες ..εε.. ακόλουθούς της; Ναι αμε πως... 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
manosx Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 30 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Ναι αμε πως... 2
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 45 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Ναι αμε πως... Αυτή την έχω σταμπάρει κάποια χρόνια τώρα. Άμα κάνω μπάντα, θα είναι σίγουρα η ντράμερ. Θα πάρει την φανέλα σπίτι. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αυτή την έχω σταμπάρει κάποια χρόνια τώρα. Άμα κάνω μπάντα, θα είναι σίγουρα η ντράμερ. Θα πάρει την φανέλα σπίτι. Γκρουβαρει καλα 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Γκρουβαρει καλα Και να μην γκρούβερνε δεν θα με απασχολούσε ιδιαίτερα. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Επιρροες ακουω απο Elvin Jones και Tony Williams... Χρώμα νυχοποδαρων δεν είδα, μαλακία βίντεο... Αντε και στο επόμενο βίντεο τοπλες με τάνγκα στην ντουσιέρα assούμε... Ωρε που πάμε ρε φούστη μου... 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Freedom είπε Επιρροες ακουω απο Elvin Jones και Tony Williams... Χρώμα νυχοποδαρων δεν είδα, μαλακία βίντεο... Αντε και στο επόμενο βίντεο τοπλες με τάνγκα στην ντουσιέρα assούμε... Ωρε που πάμε ρε φούστη μου... Ασε τον καλλιτεχνη να εκφραστει οπως νιωθει Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
manosx Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Το μπισταει το ταμπουρο. Το γυαλιζει το πιατινι. Το μαφλαρει το τομ. Την κουρδιζει την κασα. Το ξεπεταει το blast beat. Τη στριφογυριζει την μπακετα. Το παει μαρουλι το γεμισμα. κλπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση