σκούφοΣ Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Και η Μιμή ωραία. Μιμη λες ιμενα τετχια. Αλλους ανιγ τα θρεντζ για παρτιτς 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Jazzjoker Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2023 Πολλά τα μι καθόλου νι. 1 Ενωμοτάρχης
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά εγώ πιστεύω οτι η Μιμή ανήκει στην κατηγορία "Δεν θα την ήθελα για γκόμενά μου, αλλά θα έβλεπα τσόντα με αυτήν". Κάντε λάηκ όσοι συμφωνείτε..
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Παιδιά εγώ πιστεύω οτι η Μιμή ανήκει στην κατηγορία "Δεν θα την ήθελα για γκόμενά μου, αλλά θα έβλεπα τσόντα με αυτήν". Κάντε λάηκ όσοι συμφωνείτε.. Δεν συμφωνώ, γι' αυτό έβαλα "χαχα". Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Παιδιά εγώ πιστεύω οτι η Μιμή ανήκει στην κατηγορία "Δεν θα την ήθελα για γκόμενά μου, αλλά θα έβλεπα τσόντα με αυτήν". Αν ήταν απ'τα '90s και πιο πριν, μέσα. Τέσπα, μια και αναφέρθηκαν οι tele, θυμήθηκα ότι προχτές ο Σταρόβας χάρισε μια δική του Tele Elite μετά από κλήρωση. Αν ο τυχερός είναι μέλος του ΝΟΙΖ και μας διαβάζει, ας φτιάξει ένα νέο θρεντ γι αυτήν. Specs talks, Mgs walks
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Αν ο τυχερός είναι μέλος του ΝΟΙΖ Αποκλείεται. Έχω και τηλέφωνο και internet. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
mpamps Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Αν ήταν απ'τα '90s και πιο πριν, μέσα. Τέσπα, μια και αναφέρθηκαν οι tele, θυμήθηκα ότι προχτές ο Σταρόβας χάρισε μια δική του Tele Elite μετά από κλήρωση. Αν ο τυχερός είναι μέλος του ΝΟΙΖ και μας διαβάζει, ας φτιάξει ένα νέο θρεντ γι αυτήν. Μπα, δεν έκατσε στη σωστή θέση ο τροχός.
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, Waterfall-K είπε προχτές ο Σταρόβας χάρισε μια δική του Tele Elite μετά από κλήρωση. Την ξεφορτώθηκε εννοεις, τι να κάνει και δαυτος, ούτε να το πουλήσει δεν μπορεσε, το μαδέρι... 1 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2023 Εδώ είμαστε, κιθάρε και βυζγιά. Κάτι ήξερε ο Φράνκ ο Ζάππας που έλεγε κάποτε τίτις εντ μπιρ, αλλά κάποια ζώα δεν τον πίστευαν, τώρα θα τον πιστέψουν ευτυχώς και τα ζώα. 1 LEGO people live in houses made of their own flesh.
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Να πώ τώρα μια κακία; Αν η Μιμή δεν ήταν κιθαρίστρια και ήταν ντράμερ ή οτιδήποτε άλλο, δεν θα είχε τόσο σύντομα 1Μ ακόλουθους. Τί μας λέει αυτό για τους κιθαρίστες ..εε.. ακόλουθούς της;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση