manosx Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Αν υπηρχε τετοιο βιντεο, ο Στρατος ως γνωστος πατουσακιας θα το ειχε ποσταρει ηδη. Συρμα πανω, συρμα κατω, παιζω γω το μπαγλαμα ( το πιασατε το υπονοουμενο, ετσι; ) Και η βλαμμισα χορευει ομορφο καρσιλαμα Πατουσακια, πατουσακια να χτυπουν τα τακουνακια να χτυπουν τα πατουσακια στο τσιμεντο στα πλακακια 3
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Και καπως ετσι εβαλα να δω το βιντεο... Δηλαδή ... δεν το είχες δει? Ούτε τα άλλα της? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) @manosx τα χέρια έξω απο τις τσέπες... 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Η αλήθεια είναι ακριβώς ανάποδη. Δεν γουστάρω πατούσια, εκτός αν είναι γάτας. Αλλά ας όψεται ο Βρασίλης που μου το κόλλησε. Ε καλά τώρα, εντάξει, I'll play along... Ναι κατηγόρησε τώρα τον Πρασίδα, αυτο το αθώο παιδί... 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ούτε τα άλλα της? Για λεγ', γιά λεγ'... Επεξεργασμένο 28 Οκτωβρίου 2023 από Freedom 3 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Δηλαδή ... δεν το είχες δει? Ούτε τα άλλα της? Κοιταξε να δεις.. Αλλα της βιντεο εχω δει.. (οχι ολοκληρα) Κ να μη θες φροντιζει το γιουτουμπ να την πετυχεις. Αν δεις κανα δυο καταλαβαινεις το μουσικο της υφος κ τις επιρροες της Κ οταν ερθει η ωρα που ταιριαζει μουσικα κ ενδυματολογικα τα κολλας σε θρεντ Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
manosx Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Κοιταξε να δεις.. Αλλα της βιντεο εχω δει.. (οχι ολοκληρα) Κ να μη θες φροντιζει το γιουτουμπ να την πετυχεις. Αν δεις κανα δυο καταλαβαινεις το μουσικο της υφος κ τις επιρροες της Κ οταν ερθει η ωρα που ταιριαζει μουσικα κ ενδυματολογικα τα κολλας σε θρεντ Καταλαβα. Σου εχουν κανει στο onlyfans αδριαντα. 3
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, manosx είπε Καταλαβα. Σου εχουν κανει στο onlyfans αδριαντα. Μαζευω λεφτα να παρω το νεο πλαγκιν της Ατομικ. Δεν ειμεθα για Ονλυφανς. 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Αλλα της βιντεο εχω δει.. (οχι ολοκληρα) Αυτό το "όχι ολόκληρα" με βάζει σε σκέψεις...εκανες την δουλειά σου assούμε πριν τελειώσουν τα βίντεα? 2 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Κ να μη θες φροντιζει το γιουτουμπ να την πετυχεις. History off, VPN, Privacy Badger και άλλα 22 add-ons και δεν θα την ξαναπετυχεις ποτε... Προσωπικά πρωτη φορά την ειδα και αυτήν... ..εδω πέρα μέσα... ...στο Noiz... ...από σεβασμια μέλη... ...με πολλές τσέπες και πολλά χέρια??? 3 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 @manosx @Freedom Δεν ντρεπεστε? 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Κοιταξε να δεις.. Αλλα της βιντεο εχω δει.. (οχι ολοκληρα) Φίλως να ξέρεις ότι αυτό βλέπω κάθε εβδομάδα. Δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα της πέσει το ραντάκι σκέφτομαι. Και ακόμα το έχω στο ρηπήτ, μπας και της πέσει σε κάποια από τις φορές που το βλέπω, ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά ακόμα τίποτα ρε γμτ. Επεξεργασμένο 28 Οκτωβρίου 2023 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ... ...ΜΑΔΑΦΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ!!!! 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση