ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Ασε τον καλλιτεχνη να εκφραστει οπως νιωθει Μιλάμε πάντα για την τέχνη που λέγεται μουσική, σωστά? Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Freedom είπε Χρώμα νυχοποδαρων δεν είδα, μαλακία βίντεο... Αν υπηρχε τετοιο βιντεο, ο Στρατος ως γνωστος πατουσακιας θα το ειχε ποσταρει ηδη. Ειδικα απο τη στιγμη που δηλωσε πως 33 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αυτή την έχω σταμπάρει κάποια χρόνια τώρα. 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Αν υπηρχε τετοιο βιντεο, ο Στρατος ως γνωστος πατουσακιας θα το ειχε ποσταρει ηδη. Ειδικα απο τη στιγμη που δηλωσε πως Ο Στράτος stalker... Ωρε που πάμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.... 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Freedom είπε Μιλάμε πάντα για την τέχνη που λέγεται μουσική, σωστά? Σωστα. Ολα γινονται για να μπορει ο καλλιτεχνης να αισθανεται ομορφα, να μας δωσει το καλυτερο δυνατον περφομανς. Οι πονηροι σκεφτονται αλλα. Εχουν αναγκη τωρα αφτα τα κοριτσα να δειχνουν τιμπου ή σταριμα για να τις ακολουθουν λιγουρια? Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, manosx είπε Το μπισταει το ταμπουρο. Το γυαλιζει το πιατινι. Το μαφλαρει το τομ. Την κουρδιζει την κασα. Το ξεπεταει το blast beat. Τη στριφογυριζει την μπακετα. Ρε συ Μάνο, που τα είδες όλα αυτά? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Σωστα. Ολα γινονται για να μπορει ο καλλιτεχνης να αισθανεται ομορφα, να μας δωσει το καλυτερο δυνατον περφομανς. Οι πονηροι σκεφτονται αλλα. Εχουν αναγκη τωρα αφτα τα κοριτσα να δειχνουν τιμπου ή σταριμα για να τις ακολουθουν λιγουρια? 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε ο Στρατος ως γνωστος πατουσακιας Δεν είμαι φίλως, λάθος κάνεις. Αλλά στο βίντεο κάτω αριστερά στην οθόνη δείχνει γυμνή πατούσα ασούμε, να παίζει την μπότα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Δεν είμαι φίλως, λάθος κάνεις. Αλλά στο βίντεο κάτω αριστερά στην οθόνη δείχνει γυμνή πατούσα ασούμε, να παίζει την μπότα. Στράτο, έχεις ένα πάθος, ενα βιτσιο, ένα φετιχ...αλλοι γουστάρουν τελε, εσύ γουστάρεις πατούσια... Κανείς δεν σε κατηγορεί, όλοι φιλοι είμαστε εδω πέρα και σε υποστηρίζουμε... Ολα καλά αδερφέ... 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δεν είμαι φίλως, λάθος κάνεις. Αλλά στο βίντεο κάτω αριστερά στην οθόνη δείχνει γυμνή πατούσα ασούμε, να παίζει την μπότα. Και καπως ετσι εβαλα να δω το βιντεο... Να δω αν ισχυει αυτο που λες ντε Επεξεργασμένο 28 Οκτωβρίου 2023 από vrasidas27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Freedom είπε Στράτο, έχεις ένα πάθος, ενα βιτσιο, ένα φετιχ...αλλοι γουστάρουν τελε, εσύ γουστάρεις πατούσια... Η αλήθεια είναι ακριβώς ανάποδη. Δεν γουστάρω πατούσια, εκτός αν είναι γάτας. Αλλά ας όψεται ο Βρασίλης που μου το κόλλησε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση