cos_dr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, fusiongtr είπε Εσάς σας επηρέασε με τα midi, τους oscillators και τα envelopes, εμένα με επηρέασε στην όρεξη. ΠΕΙΝΑΩΩΩΩ. από την πείνα θα πεις τον oscillator operator 4 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 πού είστε σοφοί να μου δώσετε τα φώτα σας? πάρτε μια συνθεσάρα στο φτερό.... 1 με σήμα το μπιφτέκι
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, vrasidas27 είπε @Freedom μπασακι εχεις? Παρε αυτο εδω να ματωσουν τα ματια σου https://smart.noiz.gr/details.php?id=553304 Δεν μου ανοιγει Μπιλ... Μάλλον το anti-teleμπλόκια blocker λειτουργεί θαυμάσια... Επεξεργασμένο 17 Οκτωβρίου 2023 από Freedom 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Freedom είπε anti-teleμπλόκια blocker Tele-block και σώθηκα Νίκο μου. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Tele-block και σώθηκα Νίκο μου. Εγω το έγραψα μονος μου Στράτο (για να ειμαι 101% οτι θα δουλεύει)... ...ΜΕ ΠΑΡΚΕΡ!!! Επεξεργασμένο 17 Οκτωβρίου 2023 από Freedom 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Dim αυτή η νότα που θέλεις να αλλάξεις είναι αούντιο ή μίντι? Και γιατί τα κάνεις όλα αυτά στο μασίν και όχι κατευθείαν στο Νταού? Επεξεργασμένο 17 Οκτωβρίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, fusiongtr είπε κατευθείαν στο Νταού? Πεντέλης? βρε συ προφανώς midi είναι, ξερω γω πως τα βλέπει η μασίνα. γιατί το εχουμε τώρα το εργαλείο. Να μη δούμε τι κάνει? με σήμα το μπιφτέκι
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 ΔΑΙΣ ΚΑΝΑ ΤΟΥΤΩΡΗΑΛ 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε ΔΑΙΣ ΚΑΝΑ ΤΟΥΤΩΡΗΑΛ Το ηξερα πως ΕΣΥ θα δωσεις τη λυση!! AFTO βοηθα? 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
manosx Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Στο κυριο παραθυρακι, εκει που λεει group 1 στο δικο σου βιντεο και εκει που λεει Beat σε αυτο που εβαλες τωρα , ακριβως διπλα απο εκει που το λεει εχει δυο κουμπακια μικρα, το απο κατω που ειναι σα πιανακι το πατας και ξηγιεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση